http://instagram.com/14_puji YouTube

11 de gener del 2008

El senyor dels anells


Mira que s'ha de ser cutre. Ets l'home de moda. Ets el President de la República Francesa. Zapatero et llepa el cul a tothora. Envies l'arpia de la teva dona a prendre vent. Et lligues una model-cantant-florero. Li demanes que es casi amb tu...


I vas, i li regales un anell igualet igualet al que li vas regalar a la teva ex-dona. Homeeeeeeeee! Tio, sigues una mica original, no? Perquè aquí només hi ha tres opcions: o ets un sabatot que no en té ni idea de com tractar una dona, o ets un despistat que no recorda ni què collons has regalat o ets uns psicòpata obsessiu. I ara mateix no sé quina opció prefereixo.


Per més inri l'anell en qüestió és un disseny de Cristian Dior que es diu Cupido (pffffff!) i pertany a una sèrie de joieria anomenada La promesa del vampir. Uiuiui! A veure si Sarko serà descendent de Lestat. O vès que no sigui Lestat!


Mentrestant i aprofitant aquesta magnífica cortina de fum, l'amic Sarko-Lestat continua amb les seves polítiques neo-feixistes d'expulsió d'immigrants, de retall de prestacions socials, de repressió policial i un llarg etcètera.

9 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

No fotis, va en serio això de l'anell???

Aquest tio em semblaba molt cutre però es que ara si que veig que es un cutre- ranci de collons :-(

Bon finde guapuuuuuuuuuuuu!!!!!

Clint ha dit...

Sí sí, però a qui li canta la Carla Bruni!

Cutre però amb sort!

mafalda ha dit...

Jo ja fa temps que, com tu, penso que aprofita el rotllo romàntic com a cortina de fum per fer el què li doni la real gana en qüestions de política. I tothom rient-li les gràcies per haver-se lligat florero. Així està el món!

Charlie ha dit...

És descendent de Lestat Húngar!! (pfffff!)

Vols dir que no va fer negocis amb el Sr.Dior i li va pagar un deute en espècie? I ara té anells per 567327 dones?

Això sí, penso com tu. És Wag The Dog total.

Mikel ha dit...

Xarlie! lo de Wag de Dog ha quedat molt friki juasujsajasjuas

Per cert Puji!! que t´he enviat un e-mail!!!

L'Avi ha dit...

Collons, benvolgut Puji, i si a la joreria li fan descompte per comprar els anells tots del mateix model?

zel ha dit...

Sort que trobo una ànima bessona que veu el mateix que veig jo del sapastre aquest del Tzarko... Si és que és un trepa, que no ho veuren? Salsa rosa i anar fotent restriccions, l'eix del mal a prop de casa, noi! Això se'n diu vendre la moto, si és que no n'hi ha un pam de net...Petons

Ferran Porta ha dit...

No entenc perquè això del Sarkozy i la Bruni ocupa tan d'espai als mitjans. És ell que ho vol? Són els patètics dels periodistes que no saben buscar temes importants? És la merda de societat en què vivim, que trempa amb assumptes menors?

Demà m'emborratxo, que sinó no ho aguantaré. Bon cap de setmana a tots!

mossèn ha dit...

ben fet, jo faria el mateix !!! ... salut