http://instagram.com/14_puji YouTube

23 de juliol del 2007

Quina barra



Ja sé que se n'ha parlat aquí, aquí, aquí i a molts altres llocs, però jo ja no puc més. Això ja és massa. Una vegada més, com ha fet durant trenta anys, la revista El Jueves ha dit públicament allò que pensem molts. L'Audiència Nacional (dels collons) ha SEGRESTAT la revista dels quioscos i ha fet tancar la web, alegant que la caricatura és denigrant i difamatòria erosionant el prestigi de la monarquia.


N'estic fins els ous de cinismes i collonades. La monarquia denigra tots els ciutadans espanyols amb les seves actituds medievals, i difama continuament amagant al poble que els manté tots els escandols de sexe i drogues que protagonitzen, i l'únic que manté el seu prestigi són els mitjans de comunicació covards. I nosaltres hem de callar. Doncs ja n'hi ha prou de callar, hòstia!


La família borbona són una colla de lladres, expoliadors, vividors, aprofitats, opressors, folladors, drogoaddictes i a sobre retardats mentals. I al pròxim que em digui que són campetxanos li trenco la cara! I mireu això, això, això, això i això. I una imatge final de record:


Va senyor Jutge! Vingui a tancar la cullerada si té collons! A la merda, home!


Salut i República!

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Puji,

Queda clausurada la Cullerada, i a més et multo i t'escupo.

Apa.

Anònim ha dit...

Voy a redactar el "auto" de secuestro y clausura de "La Cucharada".

¡Fuera!

mafalda ha dit...

Tens tota la raó del món! Però a quin segle vivim, si encara es segresten publicacions? Vergonyós!
Jo ja he comprat el meu exemplar!

Mikel ha dit...

nanu!!! vas fort avui eh?? em sembla que necesites vacançes!! ;-)

oriol ha dit...

Bon dia, veig que ens hem llebat contents avui!! i no m'extranya!
Clar que si, tot el que dius ho signaria, el que passa és que no tota espanya ho signaria. Al darrera de la monariquia hi ha molts interessos , diners i empresaris que surten beneficiats del mamoneo que és la monarquia. Algú pensa que el bribons que li van construint al monarca els empresaris els regalen perquè si? en treuen beneficis indirectes igual que els treu el rei. Ja van pel 14 i no deu ser una casualitat. El rei espanyol, amb una assignació pública de diners de tots, té una fortuna privada de gairebé 7 milions d'euros, i està clar que aquest senyor que no treballa, si fa rendir diners, fa rendir els que tots li hem de donar cada any.Però el rendiment no repercuteix en hospitals, caps, ajudes per les vidues, carreteres...no oi?
REcomano el llibre de Matthew Tree Contra la MOnarquia ( http://www.matthewtree.cat/index.php?idioma=esp )

No et sembla que el tema d'avui s'assembla una mica al de l'administració que parlaves l'altre dia. Tot plegat és com antic no?

per un sistema més participatiu i democràtic,

Visca la República!!

Espero que no et tanquin la cullerada!

Otger Cataló ha dit...

El de sempre... el conspirador a cop d'Estat i el seu fillet són cituadans especials .... que treballin ja !!!

Clint ha dit...

lu dit, tu estàs més emprenyat que jo! ;P

Anònim ha dit...

Que trist que em sembla tot plegat. Cada dia que passa estem més ficats a la dictadura inteligent... La que dicta però no es deixa notar.

Aquí la única llibertat d'expressió que hi ha és la seva i la del "corazon corazon"

Quina rabia!

Visca la Republica!
Gloria a Les Santes! ;-)

Anònim ha dit...

Don Jorge, o mejor dicho Subi de la "Cucharada", como por culpa suya, no me lleguen los palos nuevos de golf y el spinnaker último modelo del Bribon, obligaré al juez a secuestrar todos los aviones con destino "Australia" , au!!

Gerard Agudo ha dit...

Amén en tot!!!

I si nño que ens deixin utilitzar les seves instal.lacions una vegada a l'any a tots els que la paguem!!!

Ferran Porta ha dit...

El que fa ràbia és que aquí tots cridant contra els Borbons... i ells enrien-se'n mentre naveguen en velers per aigües mallorquines, cagumlaputa. Visca la República, collons. I els referèndums!

Anònim ha dit...

Que hi farem un cop mes... :( Cop de mall a tots els vividors no tant sols els monarques no???? QUina merda !!!!

Abogadaenbcn ha dit...

Jo també m'he sumat!

Puji ha dit...

Jutgessa Cruel, pues rebota i en tu cara explota, hala!:-P

Òscar, a les barricades!

Mafalda, doncs si el vens faràs la primera pela. A l'e-bay el paguen a mil leurus.

Mikel, és que hi ha coses que em posen a mil.

Oriol, el més fort és que hi ha una colla d'ignorants que cada cop que es casen, pareixen o van a cagar van allà a aplaudir i riure'ls les gracietes. A prendre pel cul, home!

Edu, quina colla de vividors, i algú que s'atreveix a dir-ho li foten canya. País...

Clint, és que ho he sabut aquest matí, i clar, començar un dilluns amb aquestes coses...

Doom, al desvetllament, sempre es pot entonar algun càntic contra els borbons de la merda. Ens veiem dimecres?

Juanca primero de Palamós, vigila que el carlanga no et foti un cop d'àncora quan estiguis pescant pops!

Gerard, ep! aquesta idea m'ha agradat molt!

Ferran, això és el que m'emprenya, que els rellisca el que diguem i a sobre estan ultraprotegits per la xusma del periodisme.

Farlopa, i tant! A tots, però aquests foten una ràbia especial. Cop de mall!

Abogada,no t'amoïnis que ells ja et "restaran". Cuanto cabrón.

Estat Català i Republicà ja!

Jo Mateixa ha dit...

Com ja he comentat al Bloc de l'Esteve em sembla injust el que s'ha fet amb El Jueves, es inversemblant que a l'any en el que estem encara anem d'aquest pal, es petètic i fatxenda (fatxa de collons eh!!!)

Salut i Republica!!!!

PD: Si algú preten tancar La Cullerada et juro per els nens que tingui en un futur, que montu una cacerolada a Plaça Catalunya que vamos, ni els mossos, ni els grisos, ni la mare que els va parir ens aturen!!!! :-)

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

A me ste tema me plantea la siguiente pregunta, como explique en el blog de oriol, como me sentiría yo si la que aparece en 4 patas caricaturizada fuese yo?? no era lo mismo que el jueves expresara la misma idea, la verdad que todos sentimos , sin necesidad de llegar a ese extremo..y no lo digo por la monarquá, que quede claro que yo vengo de un país tercer mundista y todo lo que se quiere, pero laico hasta las orejas y de democracias a secas...y me parece una csa ridícula que España tenga constitución que hable de que todos son iguales , y que no hay diferencias bla bla bla..salvo estos que son iluminados de la real no se que.. y mas me enferma ver que la gente compra Hola pa ver la foto de los nenitos, como crecen y va a todo lo mas pijo de lo pijo a costa de todos los currantes y siguen siendo recontrapijos sin hacer un carajoooooo...
pero igual no deja de chocarme, podés expresar la misma idea sin necesidad de denigrar tanto.. si la "princesita" no te ace bien, expresat, expresa el por qué pero con arguemtnos valederos no con dibujos de adolescente en el colegio... esto lo digo porque me parece que el mundo con la cuestion de la libertad de expresion, la de prensa etc, estan rompiendo límites con tal de vender, y no para decir verdades..porque la revista vendería mas por la tipa en pelotas, no por el chiste que ya todos sabemos que tiene razón....
Secuestrar una revista..me parece una tontería, mas que pasa lo que pasa, hoy todos vimos la foto de portada y si no hubiera pasado el secuestro ni la mitad la hubiese visto..y la solución no está en secuestrar...lo hecho hecho està pero yo como lectora, no la compraría..y aclaro otra vez para que se entienda..no porque se la leticia esta o el felipillo...sino porque creo que hay límites y que todo deberíamos pensar que nos pasaaría si nos tocara a nosotros.. al que le gustaze la situaciñon lo felicito..a mi no..

perdona Puji, pero me hiciste pensar..y bueno no sée y que estabamos en la polémica polemizamos...
un besotee

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Aquests tipus de coses són las que em fan pensar que no vivim en una veritable democracia. A Anglaterra porten décades fent conya de la familia reial (I molt més heavies que aquesta) i no passa res. Perque tenen clar que el primer de tot és el dret a la llibertat d'expresió.

Aquí el que está molt clar és que hi ha gent que decideix que: Aixó no toca. I la resta muts i o ala gàbia.

"Por Dios, por la Patria y el Rey que muera su Puta Madre" He dicho

Salu2

Puji ha dit...

Jo Mateixa, gràcies pel teu suport, reina (que tu si que ets una reina!)

Andrea, quizás sea una cuestión de percepciones, pero a mi, la familia real me parece una charlotada, una tomadura de pelo y una estafa de tal envergadura que reirse de ellos deberia ser deporte nacional. Por otro lado, esta revista, de la que fui lector asíduo durante mucho tiempo saca dibujos de este tipo todas las semanas y de muchísimos personajes. Porqué no pasa nada con los demás? Es que no somos todos iguales?

Cetina, has donat en el clau, el trist de tot és que ´cap grup de comunicació s'atreveix a treure els draps bruts, precisament per a que no els passi el que li ha passat a el jueves.

Dani R. ha dit...

És el cercle perfecte, cap mitjà no começarà mai una campanya de desprestigi contra la monarquia per que sencillament ÉS IL·LEGAL desprestigiar-la. Ara bé és totalment legal atacar al cap del govern si el que fa no ens agrada.

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

Tienes razón, ellos se creen diferentes y hay quien tambien defiende que lo sean, desde la propia gente, pero yo hablaba en general, es una publca misma "secuestraria" con mi accion de no comprarla..no porque haya dibujos "en pelotas" sino porque le ponen cara "X", sea pepito o kien fuera...Que si lo acostumbran a hacer?? pues ves no sabia,,,pues entonces si, parece ser entonces que los "mundanos" si pueden ser humillados y ellos no..eso si me jode..Es un caso de incoherencia y si de verdad lo d ela monarquia es una tomadura de pelo y un sangrar del bolsillo de todos...un besote