http://instagram.com/14_puji YouTube

18 de juliol del 2007

A la presó!


Han passat més de quatre anys des de que Bush i Blair, amb Aznar de comparsa, es van passar la legalitat internacional pel forro dels ous i van organitzar una guerra que els convenia molt. Molts organismes internacionals, estats i milions de ciutadans els vam dir que no hi estavem d'acord, que no voliem matances a canvi de diners o petroli. Les excuses que es van inventar van quedar desmentides molt abans que comencés la guerra. Aviat farà quatre anys que ens van dir que la guerra havia acabat, però dia rere dia van morint més i més innocents. En contra del que ens havien venut, avui l'Iraq no és, ni de bon tros, un país millor.



Tot això ens ho sabem de memòria, però per fi sembla que algú comença a moure fils per a que aquests actes no quedin impunes, i com a mínim el "nostre" sigui jutjat com a criminal de guerra. És ben segur que al final, tots tres, sortiran de rositas, però almenys que passin una mala estona.



Si creieu que Aznar és un criminal i ha d'anar a la presó, us podeu adherir a la plataforma per al judici a Aznar. Jo ho penso fer.

11 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Tan de bò arribem a veure aquests tres passant una molt, molt mala estona de debò. Més o menys, com la que estan passant milions de persones a l'Orient Mitjà des de fa anys. Deu-n'hi-do, quina gentussa dirigeix el món!

mafalda ha dit...

Rei, jo també m'hi he adherit. És vergonyós veure com hi ha gent que pot fer les barbaritats més escandaloses i quedar-ne impune.
Quan facin la plataforma per jutjar-lo pels comentaris sobre conduir begut, feu-m'ho saber!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Tens tota la raó, però francament, no servirà de res. Remember Pinochet.

Jo el que recomano, és que si coincidiu amb aquesta gentusa o d'altres com ells, no us esteu de escridasar-los a plé pulmó encara que us prenguin per bojos. Millor que ens prenguin per bojos que no pas delinquents com ells.

Clint ha dit...

Doncs jo quasi me la jugaria que al capullo aquest del Ansar, li sua tres pitus la plataforma aquesta...s'han passat per el forro tantes vegades el dret internacional que segurament es creuen intocables. El que em preocupa a mi és que és possible que ho siguin!

Anònim ha dit...

Jo també em penso adheriri, ningu a de queda inmune d'aquets,actes, han destrossat un pais,i a sobre si algun dia es retiraran, quedara en mans de fanatics religiosos,que sincerament no se si son pitjor que el anterior,

Candela ha dit...

Molt bé puji! jo m'adheriré.

Anònim ha dit...

Doncs jo també m'hi adhereixo!!!
Ens llegim!!!

mossèn ha dit...

jo no puc ... no sigui que de retruc em toqui a mi !!! salut

Modgi ha dit...

Hosti quin morbu! Aznar al Txarno Trulli!

Puji ha dit...

Molt bé companys! Adhesions!

Judici per crims de guerra ja!

Charlie ha dit...

Jo també.