http://instagram.com/14_puji YouTube

11 de juliol del 2007

La pepa maca



D'acord que és molt guapa. D'acord que està molt bona. D'acord que té unes mamelles que et deixen embadalit. D'acord que té glamour. D'acord que té estil. D'acord que té un nosequè. D'acord que un dels millors directors de la història del cinema l'ha pres com a musa. D'acord que la tenim passejant-se per Barcelona.


Però és totalment necessari que SEMPRE vagi TAN maquillada? Però si sembla una pepa! Digueu-me tiquismiquis, però a mi, em fa hasta una mica d'engúnia.

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Tiquismiquis!!!

Anònim ha dit...

Ostres! No sé què passa que tots els paios els agrada tan l'Scarlett! No ho entenc!

A més, quan no comenci a vigilar de gran estarà "refetota", vaja... que li sobraran uns quilets!

Jo reconec el seu valor com a ctiur: Lost in Translatin, La joven de la Perla... però, tampoc n'hi ha er tant, no?

Per la vostra informació, elmeurei em va dir un dia que el meu culet és més mono que el seu. Oi, que és mono, fins i tot dient mentides?

Dani R. ha dit...

És que no estas mai content, macho. Deixala que es pinti, que no veus que deu cobrar més de les cases de cosmètics de lo que cobra com a actriu.

Anònim ha dit...

A mi, i se que dir aixo em reportara crítiques, no em mola. No es una noia guapa (recordem-la a lost in traslation) pero te "angel". Es a dir, no n'hi ha per tant, i des que es super famosa, per mi, ha perdut el poc interessant que tenia.

Ja ho he dit!

stratosergio ha dit...

Vaya, precisamente en Lost In Translation es donde más guapa la recuerdo.

De todas maneras, según como me parece muy guapa, y según como, no tanto... me da a mi que sin maquillaje decepcionaría (y eso que, como norma general, las chicas me parecen más guapas al natural, sin maquillaje)

g! ha dit...

Aiiixxxxx tens part de raó, bé tens molta raó. Per això quant va "sense maquillar" i amb aquestes ulleres falses està per sucar-hi pa. http://www.cartelera10.com/media/scarlett.jpg

però la meva debilitat és la Kate winslet, amb menys glamour però amb més cada de gamberra :-)
http://images.eonline.com/eol_images/Profiles/20060925/244.winslet.kate.092506.jpg

Déjà vie ha dit...

estic d'acord en que té un no se qué. La resta no la hi veig pero tu, per a gustos colors!

Unknown ha dit...

A mi no m'agrada aquesta tia, pintada o sense. Lo de les mamelles és indiscutible.

Anònim ha dit...

Et dono la raó!
Una barrufeta està molt més maca amb la cara neta!
i si que està refeta però així tens per on agafar no?

Mikel ha dit...

ah!! pero va molt maquillada?? jo es que em sembla que encara no li he vist mai la cara...la vista s´em enva sempre una mica mes avall....

Pepeto ha dit...

Tinc que reconèixer que l'Scarlett està per sucar-hi pa, encara que jo a les imatges d'aquest dies de Barcelona no la he vist gens arreglada. Aquí teniu algunes fotos més seves:
http://estosiquesi.blogspot.com/2006/10/bellezas.html

Gerard Agudo ha dit...

Doncs si ets untiquismiquis, mola mogollón i si esta refetona? un tia ha de tenir curves!! ja em diras si la bellesa és en la kate moss o laetitia casta?

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Un no se qué, un nose qué...Si vols et faig una llista: una mirada turbadora, uns llavis carnosos, una pell de nàcar, un pit generós, un cabell bonic,...i a més es veu que és llesta.

Evidentment si no anés tan maquillada, ni portés aquest escots potser no seria un sex-symbol

Oriol ha dit...

tiquismiquis......i posa't les ulleres que t'han caigut las "lentillas" o què?

Metamorfosi ha dit...

Jo no sabia qui era, ho sento... sóc una ignorant :(

Però sí, té moltes coses d'aquestes que dius, excés de maquillatge inclòs (sempre he pensat que per un home, ha de ser un pal posar-se a besar i llepar el coll d'una dona i començar a empassar maquillatge i corrector :S )

Petons sense maquillar!

Candela ha dit...

Jo no li faria pas un lleig. Però estic d'acord, seria incapaç de fer-li un petó si va així de maquillada.

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que amb maquillatge o sense està prou bona, ja m'agradaria a mi... ui no... ai si... ai no.... jajajaja En fi jo com en mikel almenys amb aquesta foto la vista em va a un altre lloc... jajajaja Quan puguis passa per casa, t'haig de comentar una coseta ;)

Puji ha dit...

Colló nanos! Com us motiva l'Scarlett! Crec que ha estat el post amb més comentaris per hora de la història de la cullerada! No responc un a un que podria estar-hi fins demà.

Que consti que m'agrada, i que m'és igual que estigui refetota (també m'agrada molt la Winslet), és que em fa l'efecte que m'hi he de quedar enganxat!

Denke i Stratosergio, benvinguts a la cullerada.

Otger Cataló ha dit...

Un menys fent competència !!

Clint ha dit...

Has triat una foto que si que va molt maquillada, però saps que et dic..ves mirant els sanfermines tu! jajaja

Per cert...TIQUISMIQUIS!

Segurament si aconseguissis llevar-te al seu costat no aniria tant maquillada ;)

Rituslee ha dit...

tiquismiquis, si senyor! aquesta tia té un polvoron maquillada o sense maquillar. Està boníssima, no té una cara especialment guapa, però té un sexappeal que ja voldrien moltes i molts!

Anònim ha dit...

A Martorell, els avis et dirien que estàs fet i deixat estar! Amb maquillatge o sense, la Johansson està per sucar-hi pa.

Ferran Porta ha dit...

Tot i no ser un expert en senyores, he de dir que em sembla guapíssima, maquillada i sense. Ara que, en aquesta foto, no se li veu bigoti? o és deformació "professional" meva?

Anònim ha dit...

Doncs li dic: "TIQUISMIQUIS"... ara molt fer-se l'estret, però la tingués a un pam de la cara, estic segur, benvolgut Puji, que no es recordaria ni del maquillatge ni de...

El veí de dalt ha dit...

No és el meu estil de noia. Però no es pot negar que té "algo"...entre pit i espatlla...

mafalda ha dit...

Doncs, res, no faré cap comentari, i així no m'has de contestar, que et veig estressat ;-p

Jo Mateixa ha dit...

Perdoneu eh però no entenc que l'hi veieu a aquesta noia, tant i tant bonissima està????....pero si no la tindreu pas mai, que no ho veieu??, es INTOCABLE!!!

Gaudiu de les que teniu més a prop homeeeeee, que aquestes les podeu tocar, mirar, xerrupar, olorar...quant vulgueu!!!! :-)

Anònim ha dit...

Pobreta Scarlett! I com voleu que no estigui grassoneta si fa uns anys va jurar i perjurar que jamás volveria a pasar hambre!

Puji ha dit...

Bon dia guapos i guapes (que vosaltres sí que ho sou de guapes!)

Gràcies a tots per comentar.