http://instagram.com/14_puji YouTube

7 de juny del 2007

Molta policia, poca diversió




Els Mossos d'Esquadra fan una manisfestació perquè estan desprestigiats i els acusen de maltractar. Com a totes les manifestacions, un contingent de Mossos de servei els vigilen tranquilament. Al mateix temps hi ha una manifestació d'okupes contra els maltractes de la policia. El contingent de Mossos de servei que vigila aquesta manifestació no està tan tranquil. Tot i que els okupes porten nassos de pallasso i no apunten cap ganes de liarla, hi ha violència, empentes i cops. Falta de coherència potser? Per acabar-ho d'adobar, la manifestació policial passa per davant de la comissaria de Via Laietana, símbol viu de la tortura i la repressió policial, i els membres d'un cos i l'altre s'aplaudeixen mútuament.

Ni acabo d'estar d'acord amb el moviment okupa ni acabo d'estar en contra de l'existència de la policia, però en dies com aquest em surt la vena antisistema.

Nota: Perdoneu la cutrez de vídeo que he penjat, però és la única representació acceptable que he trobat al YouTube d'una dels temes mítics del punk espanyol.

9 comentaris:

Petitabruixa ha dit...

Tens raó en que és una manca de coherència i que la policía, sigui la que sigui, sempre és un element repressor.

Ara, però, n'estic dels nens okupes fins els mateixos...Ho sento però no em crec res del que diuen ni del que fan. Són uns torracollons aprofitats que no treballen ni foten brot...Perquè sóc massa gran perquè sinò em faria jo també okupa!

Petonssssssss!

Clint ha dit...

Mira tu, m'acabes de xafar el post! jajaja jo tampoc estic ni a favor d'uns ni en contra dels altres, però cal ser una mica més seriosos amb el què es fan encara que les protestes dels polis tinguin cert sentit, ja cal que vigili el Saura!

Txell ha dit...

Jo tinc el cor dividit... suposo que ja entens perquè...

Puji, avui he somiat amb tu! Anàvem amb no se qui de fiesta!!!

Saura dimissió!

Rituslee ha dit...

En Sauron és patètic, però els maderos que es dediquin a fer bé la seva feina, que per cert paguem de les butxaques, i no hi haurà cap polèmica, ni hauran de sortir al carrer a exigir que la gent els estimi -encara que després atonyinin a la gent a les comissaries.

Candela ha dit...

mucha mucha policia...

mossèn ha dit...

jo, sinseramente, vec que et surt la bena dels calçotets ... coi, kelvin klaine ... salut

Mikel ha dit...

crec que el colectiu okupa esta de moda i ara s´ha posat de moda que tothom els defengui , pero collons... entre poc i massa que al final es gent que la gran majoria d´ells no treballan simplement perque son anti-sistema....en fi...

Puji ha dit...

Petitabruixa, jo em crec el que diuen però no el que fan.

Clint, ho sento nano, ja saps que aquestes coses passen, però un altre dia tira milles, que no passa res.

Txell, fiesta fiesta! Records al teu mosso.

Rituslee, a totes les policies del món hi ha pàjarus que es creuen Harry el Sussio, i aquests són els que s'han de controlar.

Candela, ja ja, guapa!

Mossèn, cada dia us entenc menys, seguiu així!

Mikel, justament això és el que desacredita els okupes, que tenen molta penya amb un òs enorme a l'esquena.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

De azul,
de gris,
marrón,
da igual

Un cabrón
siempre es un cabrón

A mi em fan més por els uniformats que els okupes. Més que res perque porten armes i tenen ganes de fer-les servir.

Salu2