http://instagram.com/14_puji YouTube

16 de maig del 2007

És qüestió de posar-s'hi

Per fortuna meva, mai agafo la ronda de dalt, però la setmana passada, vaig anar a una conferència relacionada amb la feina, a la part alta de Barcelona. L'única opció per arribar-hi era la ronda. Vaig quedar amb una companya a les 8:45. Vaig pensar que hi hauria sidral i vaig sortir de casa amb temps, a les 07:55. Vaig arribar al lloc a les 9:30. Una hora i mitja per fer deu quilòmetres! La conferència va començar mitja hora tard per problemes de trànsit. Suposo que cada dia no deu ser així, però viure cada matí amb la incertesa de si arribaràs a l'hora a la feina o no deu ser insuportable.


Ahir es va accidentar un camió i es van col·lapsar totes les vies del voltant de la ciutat. Demà cauran quatre gotes i es tornarà a muntar el pollastre.


Senyors candidats, no s'haurien de deixar de propostes rocambolesques i ens hauriem de plantejar fer un transport públic amb cara i ulls per després poder limitar els accessos en transport privat? El que passa dia sí, dia també amb el trànsit a Barcelona és insostenible en tots els sentits de la paraula. Només es tracta de fer viable que la gent deixi el cotxe a casa. Tan difícil és? Jo crec que no, només és qüestió de posar-s'hi.

13 comentaris:

Candela ha dit...

I des de fa unes setmanes el metro als matins triga 7-8 minuts!!!!!
Vergonyós!!!!

Sort que tinc el 55...

Txell ha dit...

Però de debò encara creus que algú mira per les persones? Bahhh... ja no m'en crec ni un.
Teniu CUP, aquí Barcelona? Pq jo et diria (com en Portabella) que els utilitzis! ;)

Gerard Agudo ha dit...

Ja se sap molta zona verda, molta zona blava per a què la gent no agafi el cotxi. Això si fotem els preus de l'ATM totalment desfasats.

És veu massa el plumero.

Solucions viables ja!!!

Clint ha dit...

No has vist l' anunci de l' Hereu? si els cotxes oficials son gent descalça passejant per la gespa..

I ara a més es col.lapsarà el 55! jajaja

Però si ja ni als pobles es pot aparcar!

Dani R. ha dit...

Avui he vingut a la feina en transport públic després de dues setmenes infernals en cotxe.

El trjecte MTR-BCN compensa...el BCN-MTR potser no em compensarà tant.

Rituslee ha dit...

Vosaltres podeu triar, jo no tinc més nassos que agafar el cotxe...si tots els que fem cua a 2/4 de 8 del matí per agafar l'A7 a sta perpètua féssim un partit polític arrasariem

Anònim ha dit...

Últimament em toca anar bastant a l'oficina. Ho haig de fer amb cotxe, ja que porto mostraris i vaig carregat. A les 8 del matí, ningú et treu l'hora i mitja de Martorell a Barcelona centre (menys de 30 Km) Quin palarro!

Mikel ha dit...

Aquesta setmana el tema esta sent for´ça preocupant i vergonyos...
COP DE MALL!!!

Charlie ha dit...

Amén.

Unknown ha dit...

Totalment d'acord amb en Geri. Primer sancions amb afany recaptatori perquè la gent no pilli el cotxe. Un cop fet això, si te he visto no me acuerdo. Lo de la RENFE del Maresme fot fàstig, i la resta tampoc és que sigui gaire millor... preus gens engrescadors a deixar el cotxe a casa, horaris de merda, 0 garanties d'arribar puntual en transport públic...

Puji ha dit...

Potser és que em faig vell, però cada cop aguanto menys que se'n fotin a la nostra cara. Potser al final haurem de treure el mall, posar els ous (o els ovaris) sobre la taula i prendre el poder.



He dit!

PS: Gràcies pels vostres comentaris indignats. Són el combustible que alimenta la cullerada.

mossèn ha dit...

no en sabreu mai !!!! us heu de passar al teletransport !!! doctor Spok quan vostè vulgui ...
FIUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
salut

Anònim ha dit...

Puji surto cada dia de casa a les 6'20( si surto més tard el trajecte es transforma d 1h a x )... és el q té estar a Esplugues q està de ben comunicat... 1'45 - 2 quan renfe va bé dsd casa...

A les 7 sóc a la feina i els meus jefes contents com ginjols... però espera q arribi la temporada de platja... q a les 17'35 estaré al Lasal (o al costat...) fent com s'hi fos ;P