http://instagram.com/14_puji YouTube

11 de maig del 2007

La gota

Servidor sóc culé. Ho sóc des de que vaig néixer. He resistit els intents que alguns han fet per portar-me al costat fosc de l'altra banda de la Diagonal, però servidor m'he mantingut fidel i sempre m'hi mantindré. M'atreveixo a dir que en totes les coses de la vida, i especialment en el futbol, sóc optimista de mena. Després de decepecions, que no han estat poques, sempre m'he mostrat confiat en obtenir nous èxits. Quan l'habitual derrotisme de la culerada envaïa els carrers, servidor he mostrat el meu somriure, amb aquell: no patiu! que ja ens en sortirem la propera vegada, o no patiu! que encara pot ser.


I és que servidor sempre he pensat que qualsevol equip, per bo que sigui, perd partits, per bo que sigui té dies dolents, per bo que sigui juga fatal de tant en tant, i de fet, és bo que sigui així. I servidor m'he fet abanderat d'aquest argument durant tota aquesta llarga temporada, anant en contra de l'opinió de gran part de simpatitzants. Però resulta que ja són massa cops que a servidor m'han pogut rebatre aquesta manera de pensar, i servidor he aguantat estòïcament les embestides de les irades masses, i servidor ja no puc defensar aquest optimisme quan una colla d'empanats surten al camp a collir floretes en lloc de jugar a futbol, i no tenint-ne prou amb no sortir a guanyar encara més de carrer una eliminatòria que ja estava guanyada de carrer, es deixen guanyar per uns mindundis amb aires de grandesa, que per més inri estan liderats pel més gran impresentable que ha passat per casa nostra.


Servidor avui estic emprenyat, i si després d'això encara guanyem la lliga, cosa que per primer cop servidor començo a dubtar, ja se la poden fotre pel cul, que amb el suport incondicional de servidor no s'hi juga, i la gota d'ahir a la nit va ser molt grossa, i ha fet vessar el got.

18 comentaris:

Otger Cataló ha dit...

Puji, no ens posem nerviosos, tu ja saps que a Can Barça som republicans, po lo tant, aquest títol menor els donem a equips que no són res, tranquil, a més a més, ara sí que podem dir amb tota rotunditat que guanyarem la lliga estaran enrabiatats i guanyarem tots els partits.

Dani R. ha dit...

Eshtoy cashao ... el recordeu? Pos ja estem en les mateixes.

Anònim ha dit...

Es fortissim , ahir quant va acabar el partit miserable ens varem dir, hem començat a perdre la lliga. :(

Petitabruixa ha dit...

Aquí la perica, que en els seus temps també va ser culé, es solidaritza amb vosaltres.

Poser les coses encara poden donar un tomb!

Bon cap de setmana, Puji!!!!!!

Pepeto ha dit...

Totalment d'acord. Jo també era dels que aguantàven el xàfec estoicament, però això ja es massa. No sé si és millor que guanyin la lliga, i tot quedi igual, o que la perdin i hi hagi una renovació important de la plantilla.

Unknown ha dit...

Estic tan decebut amb el meu equip que no tinc paraules. Ha estat d'un ridícol espantós.

Clint ha dit...

Sort que al barça li quede el Mikel, (no ho entenc) jajaja!

L'unic consol que em queda és que no em vaig enterar fins que els fets eren consumats si no portaria una mala llet a sobre!!!!

Déjà vie ha dit...

xulissima la foto. :P

Oriol ha dit...

volem que el Puji, ens surti de l'armari........volem que el PUji ens surti de l'armari......
Ara tots voleu venir al club que juga final oi?

Rituslee ha dit...

Va Puji que una mala noche la tiene cualquiera. Comdeien els del Getafe Los milagros existen o sigui que la lliga és nostra (o del Madrid, o del Sevilla)

Puji ha dit...

Edu, vols dir?

Dani, fins els ous, em tenen fins els ous.

Farlopa, és molt fort, però em sembla que m'és igual.

Petitabruixa i rituslee, això és el que deia jo fins ara, però ja en tinc prou.

Pepeto, jo no sé si cal renovació o unes quantes collejas.

Kanu, aquests nens rics empanats es mereixen que dissabte jugui el filial.

Clint, jo me'n vaig enterar exactament igual que tu, a quarts de dotze al teletext. I estic molt emprenyat!

Déjà, gràcies guapa, però l'he manllevat.

Oriol, ni armari ni polles! Un perico que no vola? On s'és vist això?

En resum cumpanyés, que estic molt emprenyat!





Hòstia!

euria ha dit...

Verge Santa!!! Quina pena que fan tu...amb lo q cobren els peus els hi haurien de tocar el cul!! Jo ho he vist pel matí a les noticies... xq serà q tenia un mal presentiment?? :) Bon cap de setmana!!!

Bachi ha dit...

Són una colla de vividors, només en salvaria uns pocs. L'any que ve toca neteja.

Anònim ha dit...

Quina merda! Quina merda!! Jo també estic molt emprenyat! Per qué han de ser tant irregulars??

Metamorfosi ha dit...

M'han fet sentir vergonya. Han resultat d'un patetisme inimaginable. Tothom pot tenir un mal dia, però un 4-0?.. per favor!

Jo també ho vaig saber quan els fet ja eren del tot consumats: imagineu-vos una sala amb unes 250 persones i que en acabar la xerrada el conferenciant es mira el mòbil, se li enfosqueix la cara i diu: no sé si és una broma, però he rebut un missatge que posa 4-0

mrpage ha dit...

Si, l'equip necessita una bona neteja

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Silvinho, Deco, Ednilson, Motta...El clan dels brasilers al carrer... I al pinyos se li deixa clar, o es posa las pilas o li posem un llaç i bon viatge.
Sense resentiments, it's only bussines

Jo Mateixa ha dit...

Puji agafa un bot salvavides per que despres de perdre contra el Betis això ja no te solució, la gota s'ha convertitat en mar :-(