http://instagram.com/14_puji YouTube

1 de març del 2007

Poble, desperta't!

No m'agrada que la gent no pagui per un servei. No m'agrada que la gent salti a les vies del tren per bloquejar-les, i encara menys, m'agrada que la gent sabotegi el transport públic. Però és que el que està passant amb RENFE ja passa de taca d'oli, i la gent que necessita el tren cada dia per a la seva mobilitat obligada comença a estar-ne fins els ous. Tant fins els ous que estan ultrapassant els límits del civisme i la racionalitat. I sabeu què us dic? Que ben fet!


Després de totes les putades que aguanten aquestes persones a diari, alguns, que n'estan tips i es fan dir Usuaris Farts de Renfe, han convocat tothom a no pagar els dijous. I aquest matí, que és dijous, aquesta crida no té gaire seguiment, i la gent segueix pagant religiosament. Però què li passa al meu poble? Que no té sang a les venes? Ja n'hi ha prou que es riguin a la nostra puta cara. En casos com el de Rodalies, em decanto descaradament per la desobediència civil. Que el servei que em donen és penós, doncs no pago. Que hi ha una altra avaria de la merda, doncs salto a les vies. Vinga catalans! desperteu del vostre letargi i sigueu valents, hòstia!


Sona una mica irònic, però en dies com avui, m'agradaria ser un usuari putejat de la Renfe, m'agradaria no pagar, m'agradaria saltar a les vies, i potser fins i tot m'agradaria tallar algun cable. Poble, desperta't!


Foto: César Rangel

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir, misteriosament, cap al vespre, hi va haver un incendi al tunel que uneix Plaça Catalunya amb Sants. Curiós, no?
Ara, penso com tu, la gent s'hauria de revolucionar més o aguantar les averies, que després tot són queixes però ningú fot res.

Charlie ha dit...

Això ens passa perquè els catalans som uns dats pel sac des de la prehistòria, i com ja tenim l'anus del tamany de Júpiter, ens hi caben de tots tamanys.
Si això passés a qualsevol altre lloc, a la tercera averia ja haguéssin cremat trens, rodat caps dels (ir)responsables, i el tema més que solucionat en un mes.

Charlie Hi-Hat, patidor diari de RENFE. Ahir, una hora tard a casa.

Anònim ha dit...

És fastigòs i tercermundista! Està bé això de no pagar, però Renfe va dir que augmentaria la vigilancia. Els odio!!

Hauriem de fer la rebelió des de dintre de les estacions, a les vies i als trens! Salutacions!!

Clint ha dit...

No es pot culpar a la gent que no destrossi les portes per poder saltar a les andanes sense pagar.
El que és intolerable és que els polítics que només van a les desgracies per fer-se fotos encara diguin que no n'hi ha per tant, que són coses que passen...en el cotxe oficial no es fa mai tard!

I plegar...aqui no plega ni l' apuntador!

Charlie, tamany de júpiter? juasjuasjuas

vilapou ha dit...

Estic en la línia d'en Clint. Les rebelions de 200 persones són complicades. Tothom té prou problemes.
El que és emprenyador és veure que els que manen no exigeixen res. Ja està clar que els d'abans ho van fer TOT malament, però per això la gent ha volgut canviar. O no?
L'un es passa el dia preocupant-se només del PSOE i els altres potser que baixin de la poltrona, que ja els agrada massa.

Anònim ha dit...

Trobo ben lògic que la convocatòria dels Usuaris Farts de RENFE no tingui èxit, perquè el que demanen és que cadascú, a títol PARTICULAR, assumeixi el risc de no pagar bitllet.

Com que te la jugues tu solet, i si t'aglapeixen tu solet et pagues la multa, doncs la convocatòria és una kk.

Els Usuaris farts de RENFE tenen una gran oportunitat d'armar-la grossa, però si busquem el risc individual van ben llestos. Que convoquin una botifarrada a la via 3 a Sants, i llavors veuran quina gentada.

Candela ha dit...

Hola, em dic Candela i també soc patidora de RENFE.

Tard a tot arreu.

A la pota coixa i jugant a la xarranca ja hauria arribat.

Puji ha dit...

Cruella, del que es tracta és de convertir el risc individual en risc col·lectiu i massiu. En qualsevol cas, m'apunto a la butifarrada a la via 3 de Sants.

Charlie ha dit...

"El funcionamiento no es satisfactorio" Rodríguez Zapatero, 28/02/2007

plas plas plas plas plas plas plas plas plas plas plas plas plas plas

Anònim ha dit...

Cruella té raó. A títol individual ens hi juguem molt. Em de ser tots alhora que assaltem i cremem un tren.

http://xaubi.bloc.cat

Anònim ha dit...

Això de la Renfe es escandalós! No em puc creure que s'estigui arribant a aquests extrems i que ningú hi faci res!

Som trecer mundistes, ens agrdi o no, però és així!

Oriol ha dit...

puji, el mateix passa amb els peatges, que desmprés fotem dues hores de retencions i al arribar al peatge, paga que te paga.
ACTIVISME JA!!

El veí de dalt ha dit...

Dec ser l'únic ciutadà que no es queixa de la Renfe, senzillament...perquè no sóc usuari (per sort!). Però entenc la revolta ciutadana i estic -tot i que sovint va més enllà del que és políticament correcte- amb la visió del Charlie Hi-hat sobre com ens l'estan foten als catalans amb la renfe, l'aeroport, el preus dels pisos i la mare que els va parir.

Anònim ha dit...

De petits no déieu allò de Rogamos Empujen Nuestros Ferrocarriles Escacharrados?
Doncs això.

Mikel ha dit...

Com que no hi diu ningu ja ho dic jo COP DE MALL a la puta RENFE

Puji ha dit...

Ep Víctor! Benvingut a la cullerada. Crec que en el fons, la Crue, tu i jo estem dient el mateix. Cal una revolta social, i social vol dir de tothom, no des de l'idividualisme. Un delicte d'una persona, quan es comet en massa queda diluit. En casos com aquest, la força està en la massa, i d'això és del que em queixo, que hi ha molta gent adormida, que no deixa que la massa flueixi.

Zinc, feia anys que no sentia aquestes sigles. Que trist que vint anys després torni a ser vigent.

Revolta ja!