http://instagram.com/14_puji YouTube

2 de març del 2007

Això ja és massa

Això no és futbol. Això no són persones. El futbol és passió, és competició, és patiment, és emoció, és devoció, però en el fons no és més que un entreteniment, i això no es pot perdre mai de vista. Hi ha individus (perquè no m'atreveixo a dir-los persones) que no ho han perdut de vista, és que no ho han vist mai. Quan un va al futbol pot cridar, pot vibrar, pot pintar-se la cara com si anés a la guerra, pot entonar càntics sorneguers cap al rival, pot cagar-se en la mare que va parir l'àrbitre i mil coses més. Però mai es pot confondre l'enfrontament esportiu amb enfrontament bèl·lic, i quan dimecres, a un imbècil se li va acudir que podia llençar una ampolla al cap de l'entrenador de l'equip visitant, Juande Ramos va perdre el sentit, igual que el futbol. A més, l'únic que va aconseguir aquest energumen és fer desapareixer la raó per la que una multitud era allà: veure un partit de futbol, ja que el partit es va suspendre.


Ahir, un cop recuperat, Juande va dir les paraules més sàvies que s'han pronunciat desde que van succeir els fets. Va culpar-se a ell mateix, però sobretot va culpar les directives de Betis i Sevilla, que, lluny de donar exemple als aficionats, es van passar tota la setmana fent-se retrets, i dedicant-se uns als altres criaturades sense sentit.


La gent normal, ja ho sabem que el futbol només és futbol, però aquests microcèfals capaços de fer mal a algú per qualsevol tonteria necessiten que les cares visibles de l'esport els donin exemple i no excitin els ànims com si fossin canalla al pati de l'escola.


Per un futbol pacífic i positiu, aquest matí foto cop de mall als violents, i un enoooooorme cop de mall als directius del Betis i el Sevilla.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo puc ser d'aquest BLOG COMMUNITY que es diu COP DE MALL?

Per favor, per favor! Tot i que nano, això que has afegit no é sun mall, és un martell! Els malls no són de fusta i gegantins?

Jo aporto la dita popular: "Ens costarà més el mall que l'enclusa", que en versió culinparia seria: "Ens costarà més el farcit que l'indiot".

Això del futbol em va semblar escandalós i la gent a les grades cridant "muérete". Quin país!

Puji ha dit...

Eiii cop de mallaires! Que la Tarambana vol entrar a la community!

Jo voto superafavor (guaydelamuerte).

Vinga, vots!

Mikel ha dit...

Estic totalment d´acord amb la tarambana la foto no es d´un MALL.
I sobre el post , totalment d´acord amb en Puji , Visca en Laporta i la tolerancia 0 amb els violents.

Charlie ha dit...

L'espanya troglodita segueix en bona forma. Hi ha moltíssima gent que necessita urgentment una escolarització obligatòria. COP DE MALL!!!

Anònim ha dit...

Va ser fortissim, però a mi el que mes patetic va ser quan vaig veure quant el portaven amb la camilla, els periodiestes fins i tot un amb el micro de la sexta davan la cara per veure si deia alguna cosa, cop de mall també als periodiestes que tenen part de culpa també. Cop de mall al periodista de la sexta

Bachi ha dit...

Estic completament d'acord amb tu, al paio aquest de l'ampolla l'haurien de deixar unes quantes setmanes a l'ombra i haurien d'inhabilitar als presidents.

Però jo el que volia dir és:... Fote't Saragossa!! Per fi els hem eliminat!!!

Clint ha dit...

Si et mires bé les fotos dels directius...una imatge val més que 1000 paraules! no hi haurà ningú que se'ls pugui carregar a ells?

Vot per la tarambana, com més malls més repartirem!

Candela ha dit...

COP DE MALL!!!!! Un món millor és possible!!! i una commnity copmallista més extensa no tan sols és possible sino desitjable!!!

MusicboX ha dit...

totalment d'acord amb tu! passat i llegeix la meva entrada no es tan profunda com la teva pero plasma bastant la mateixa indignació que la teva.
Un principiant.
http://criticarxcriticar.blogspot.com

Puji ha dit...

Ep musicbox!
Benvingut a La cullerada