http://instagram.com/14_puji YouTube

15 de febrer del 2007

Excuses


Sempre m'ha semblat que els congressos són una collonada. Alguns expositors faran alguna venda de més, però els visitants només van als stands per col·leccionar els regalets que donen i per veure ties esculturals i amb poca roba com les de la foto. Pel que fa a les conferències i taules rodones, als assistents els la bufa el que s'hi tracta. Només són allà perquè han de complir amb l'excusa que els ha portat a passar uns dies fora de casa i fer turisme, i si el congrés és a Barcelona, anar de putes a Castelldefels.

Que en Dani R. em corregeixi si m'equivoco, però el 3GSM que es cel·lebra aquests dies a Barcelona no és una excepció. Han colapsat Barcelona per a que els mindundis del món de la telefonia mòbil facin uns dies de turisme i de ligoteo. Dilluns al versió RAC1 entrevistaven hostesses i hostessos de la fira, i una de les coses que destacaven és que el que més els pregunta la gent és quina és la millor festa de les que organitzen els expositors, a quins locals poden anar de putes o directament els demanaven el telèfon a elles o ells per sortir aquella nit.

Total, que molt de rotllo amb les tecnologies punteres, molt de rotllo amb la Barcelona ciutat global, i al final tota aquesta panda només han vingut a follar, i la resta són excuses. I sabeu que us dic? Que els vagi de gust...

11 comentaris:

Mikel ha dit...

Precisament aquest dilluns parlant amb l´Erni , un amic que curra prop de la fira i que esat desesperat per el colpase que hi ha vem arribar a conclusions semblants sobre les fires , sobretot avui en dia en que internet ja et dona acces a qualsevol novetat a l´instant!!!

Dani R. ha dit...

El teu análisi és un pel superficial però bastan encertat. Pensa que a més a més molts dels que venen sont alts càrrecs = $$$.

Per cer la festa Samsung d'ahir a la nit al Juan Carlos I va estar la mar de bé ... m'han dit ;-)

Clint ha dit...

L'únic problema és si ets un client habitual del Riviera! que de sobte se't colapse tot i et foten la teva "asistenta" jajaja

Estic segur, que algú treballa a la fira, busqueu-lo bé i segur que el trobeu!

Candela ha dit...

Completament d'acord, venen al que venen i que no es a vendre precissament.

És això, que facin el que vulguin però puta hipocresia de la societat.

Jo vaig passar per el Palau de la Música i hi havia una megafesta, imagino que eren ells perquè tots anaven amb les acreditacions penjades.

Anònim ha dit...

Que bo el post, i quanta rao que tens, per cert on dius que hi ha aquests puticlubs? vull dir fira jajajajajaja Passis una molt bona fira.

Anònim ha dit...

Els millors negocis s'han tancat al Riviera.
Trist?, si!. Patètic?, també!
Però què hi vols fer?
La gent folla poc, i alguna només quan surt de casa.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Que passa, las putes i els travelos de Can Barça també tenen dret a guanyar-se la vida com tothom!!!
Si fins i tot Jesucrist sempre s'emportava una quan sortia de gira...

Déjà vie ha dit...

ens hem llevat amb bon peu avui. Aparteu-vos q pasa en Puji i trepitja fort!

Charlie ha dit...

jausjausjasujsaus c.e.t.i.n.a

Ei dani! aixi que molt bé la festa de samsung eh? van convidar als 600 treballadors acomiadats pel tancament de la fàbrica d'aquí?

Txell ha dit...

No sé si han vingut a follar o no, però el dilluns al vespres passejant per les Rambles, varem veure molt de mamoneo. Ja li vaig dir a en David... que trist haver de venir a Barcelona per lligar!

Oriol ha dit...

On estigui Construmat que s'apartin!!