12 de febrer de 2007

Estrès i torticoli

Ahir a la tarda tenia pensat quedar-me a casa veient la final de la Copa del rei de bàsquet, però l'A va venir a dinar a casa i al marxar em va proposar d'anar a un bar a veure el futbol. I jo que li dic: no mira, que prefereixo quedar-me a veure el bàsquet. Ah! però pots venir! Al bar que anem hi ha dos teles, i segur que posen el bàsquet a una. Com que tenia ganes de sortir una mica de casa, vaig decidir fer-li cas.

Al bar en qüestió ja ens esperaven en R, en D i la T. Estaven asseguts ben a prop d'una tele enooooorme on ja es veien imatges del Camp Nou. A l'altre extrem del bar, enganxada al sostre hi havia una tele petiiiiiiiiiita on es veia la roda d'escalfament del Barça de bàsquet.

Em vaig asseure de manera lateral per poder veure les dues teles. Però ja us he dit més d'un cop que hi veig menys que un gat de guix, i el bàsquet més que veure'l l'intuia. Sort que en R té millor vista que jo i m'anava informant del marcador.

Així que em vaig passar dues hores girant el cap d'una banda a l'altra segons l'interès del joc, amb alguna crisi d'estrès quan estava interessant a les dues bandes. De fet, em vaig perdre el segon gol.

Aquest matí quan m'he llevat tenia un dolor intens a les cervicals, no sé si de girar el cap, si de l'estrès o de les cerveses que em vaig cascar en l'impàs. Almenys va valer la pena. Victòria a les dues bandes, i a una, un títol després de tres anys de sequera. A més vaig gaudir d'una bona companyia després de gairebé no sortir de casa en tot el cap de setmana.

Apa nanos! Bon dilluns... i Força Barça!

13 comentaris:

Clint ha dit...

Força Barça si senyor! l'unica pega del basquet és que ara no ens traurem de sobre l'Ivanovich ni amb aigua calenta, pro bé esta si be acaba no! jijijiji

Charlie Hi-Hat ha dit...

CAMPIONS!!!

(cop de mall als anuncis hiper-repetitius de les retransmissions de bàsquet)

Gerard Agudo ha dit...

Jo estava a casa connectat a la ràdio pel futbol i la tele pel bàsquet.

CAMPIONS! campions!!

vilapou ha dit...

Els tres moviments de coll van resultar positius al final, no?
Apa, a cuidar-se!

Gemma (la Puji petita) ha dit...

veig que aixo deu venir de familia!!pq ja se sap q a casa quan fan furbooo se mira el furboo, pq: "nena, tu mirant lultim quart del bàsquet ja en tens prou!" doncs res, el papi ben escarxofat al sofa amb la tele panoràmica i la nena a l'habitació amb la tele de 2x2!!però la veritat es que va valer la pena, quin festival!!!Grimau immens!!que grande Roger!!i Trias imparable durant els 3 partits!!MVP ben merescut!!
I que consti, q la semifinal la vai veure en un bar d Mataró on tenien una tele gegant on donaven los 40tv ( i a mi que c... m'importa!!)i una tele 1x1 al sostre on donaven el basquet!sort de la radio i jo fent de retransmissora de les jugades i el marcador!!hay que ver, com n'es d'important el bàsquet a la "ciutat del bàsquet"
un peto a tots i FORÇA BARÇA!!!!

Oriol ha dit...

osti, que guapu, el bar$a campió de la costellada de màlaga, que guapu!!

Charlie Hi-Hat ha dit...

Ei Oriol! Et recordo que la vostra història es sustenta en dues costellades idèntiques a la d'ahir, però en futbol.

Bachi ha dit...

A mi em sap greu el Madrid..............JAJAJJAJAJ!! Madrid cab.. saluda al campió!! Partidas de Trias i Lakovic!!

Dani R. ha dit...

Com mola arribar de "tapat" i endur-te la Copa derrotant a: l'anfitrió, a la Penya i al Madrit. Jojo ... a la mitja part pensava que els tancariem el marcador*

* pels que no sou professionals del bàsquet: als partits dels nens petits si un equip arriba a guanyar de més de 50 es deixen de comptar els punts i es segueix jugant.

Candela ha dit...

A cuidar-se el coll maco!!!

força barça!

annatarambana ha dit...

Ahir hi havia partit? Jajajajaja... I, jo sense saber-ho!

Cuida't el coll!

doommaster ha dit...

Visca el Barça!!
Vigila't aquest coll! Espero que no tinguis que fer un post dient que t'has tingut que possar el collaret XD

Mikel ha dit...

Doncs si tots els diumenges han de ser com aquest VISCA l´STRESS I VISCA LA TURTICULIS!!!!!!!!!!

Per cert , Oriol..l´apanyo de basquet quan juga?