http://instagram.com/14_puji YouTube

25 de gener del 2007

Tu eres muy mala


De petit sempre m'havia preguntat d'on sortien els dolents de les novel·les i les pel·lícules. Qui podia insipirar en els autors tanta maldat. Jo no coneixia ningú amb aquests ànims de malfactor, ningú que gaudís causant dolor a l'altra gent. De més grandet, vaig veure que sí, que hi havia gent dolenta, o sobretot, gent que feia mal sense veure-ho o sense voler-ho veure, i amb el temps, vaig començar a ser conscient que fins i tot jo podia ser dolent. Però noi! D'aquí a trobar algú com els dolents de pel·lícula... hi havia un tros. Però hi són. Hi ha gent tant o més carregada de maldat que els personatges de ficció. He conegut gent d'aquest tipus, i cada dia, les notícies, en van farcides. Ja hi comencem a estar avesats, però jo, ingenu com sempre, no m'hi acabo d'acostumar.

Una notícia d'aquesta setmana m'ha tornat a fer sorprendre de com en pot ser la gent de malvada. Una dona romanesa, que vivia a Badalona, va ser detinguda perquè havia anat al seu país a reclutar minusvàlids. Els prometia l'oro i el moro, que si feina, que si casa, etc. I un cop aquí els va utilitzar per crear una "empresa" de mendicitat organitzada. A base de mentides, aquesta paia incitava un canvi de 360 graus en la vida de persones humanes en situació de debilitat per treure profit, precisament, d'aquesta debilitat.

Es pot ser més mesquí? Segurament que sí, però jo, seguiré sent un passarell i em seguiré sorprenent i se'm posaran els pèls de punta cada cop que senti notícies d'aquesta maldat.

16 comentaris:

Charlie ha dit...

i en el diari surt de quina ètnia és?

Unknown ha dit...

Els Telenotícies moltes vegades semblen un mostrari de gent extremadament dolenta...

Candela ha dit...

Collons amb al tiparraca aquesta!!

Cop de mall!


PS: jajajja eiiii. Si al google poseu "cop de mall" entre cometes, buscar en la web, la segona entrada és el meu blogg. I la tercera el de l'ORIOL, i Vilapou i Deja vie i l'Espai D....

Clint ha dit...

El problema de tot plegat, el dius molt bé al final del post, i és que si es pot ser més mesquí segur i tard o d'hora, en algun telenotícies ho veurem d'això en pots estar segur!

PS-algun palíndrom mesquí corre per el món...

Anònim ha dit...

M'agraden molt més els dolents de les pelis. Sovint tenen raons per ser-ho i fins y tot valors.

PD: recorda el teu xarop! ;-)

itf & Bachi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Bachi ha dit...

Pos jo quan era petit sempre anava a favor dels dolents perquè els bons eren molts cutres, sosos, aborrits, etc. i els dolents tenien més caràcter!!

Dani R. ha dit...

136 ocurrencies de "cop de mall". Això ho hem de fer pujar.

Bloggaires per la difusió del cop de mallisme, uniu-vos a la causa!!!

Anònim ha dit...

No hi ha cap engany, al fer un gir de 360 graus, et quedes on has començat.

Candela ha dit...

COP DE MALL COP DE MALL COP DE MALL
COP DE MALL COP DE MALL COP DE MALL
COP DE MALL COP DE MALL COP DE MALL

Gerard Agudo ha dit...

Una cosa és ser maligno com diria la Paquita de mónaco i l'altre ser mala persona, rotllo la rumana aquesta o el que monta un geriatric i lliga els avis, etc. només has de mirar la bateria de noticies d'antena3 i telecinco.

Puji ha dit...

Charlie, no ho sé, però si apostéssis, no crec que perdessis res.

Kanu i Gerard, i si mires el Gente, ja no t'explico

Candela i Dani, cop de mall cop de mall cop de mall cop de mall cop de mall

Clint, els humans no tenim límits, ni per dalt ni per baix.

Sergi i Bachi, teniu raó, els dolents de les pelis tenen un punt romàntic. El que va inventar el xarop sí que és dolent.

Ben vist Motoret, ja ja!

Mikel ha dit...

DOncs vinga Cop de MALL!!! podriem fer una fundació d´amics del Cop de Mall...igual fins i tot aconseguim una subvenció de l´ajuntament com els nyetas o els Latin Kings....

Oriol ha dit...

Puji, tio, està ple de gent mala, mala, mala. A tota aquesta gent, "Cop de mall"
COP DE MALL, COP E MALL, COPE MALL, COPE MAI!!!
COP DE MALL,...

Puji ha dit...

Home Uri! has tornat!

Metamorfosi ha dit...

D'acord, sóc una ignorant en moltes coses, i aquesta n'és una d'elles: en els vostres blogs he conegut això de cop de mall (sona força reivindicatiu i contundent) però no tinc ni idea de què vol dir, i he buscat al google i m'ha tornat a dur cap a vosaltres... jajaja
En fi, si no m'ho expliqueu, seguiré buscant!

A reveure!