http://instagram.com/14_puji YouTube

18 de desembre del 2006

I si cau aquí?

I si cau aquí? Aquesta frase és un crim, un atemptat, és jugar amb els sentiments de les persones. Començo a estar fins el gorro de la puta loteria de nadal. Des que surto de casa fins que em fico al llit, rebo una coacció constant per part d'aquest senyor calb, encara que l'hagin acomiadat.

Tothom ven loteria, la majoria, a sobre, per quedar-se un "donatiu", que d'altra banda, és totalment ilegal. El bar on prens el cafè al costat de la feina, el de la feina, això si tens la sort que només hi hagi un número, perquè a la meva n'hi ha tres o quatre. Per si això fós poc, et truquen del lloc on vas treballar fa deu anys, que han comprat loteria, que si en vols. El cole del fill de la veïna, que ven números per anar-se'n de viatge de fi de curs a emporrar-se a Amsterdam, l'associació de veïns del barri, la penya barcelonista de can collons de la roca, la lira ampostina, el C.F. Domingueros, aquell amic que cada any fa un número pels amics, els de la família, la coral veus d'Hostafrancs, la Ferderació catalana d'aeromodelisme, l'associació apadrina un niño del tercer mundo, el club Loli's, el restaurant La Brasa, el grupo de solteros y divorciados de San Adrián del Besós, el bar-granja Carmen, els amics dels bolets de Vilassar, la penya espanyolista de Palamós, la colla gegantera de San Ferriol de Bages, proooooooooooooooouuuuuuu! Ja n'hi ha prou, collons!

La loteria de nadal és la ruïna. I vosaltres direu: cony! No en compris! Vale! Però ara entra en joc la frase maleïda: I si cau aquí? I si després de quinze anys comprant aquest número, els engego a la merda i ells es fan rics i jo no? I després, el dia 22, a la feina tots amb l'orella enganxada a la ràdio. Que quan passa algú i et veu amb l'auricular et pregunta: què? Ja ha sortit "el gordo"? I tú, no, encara no, aquest any es fa esperar, i penses, a veure si em toca i et perdo de vista capullo! Però saps que no, que l'únic número del que et tocarà és l'obsequi de 15 cèntims de la xarcuteria Ramis, que evidentment, no aniràs a cobrar perquè és una misèria. Total, que al calbo de la loteria... cop de mall!!!

11 comentaris:

Charlie ha dit...

Ei Puji!
Tinc loteria. En vols? Pensa que la majoria de gent de per aquí n'ha comprat eh? i si toca...

Oriol ha dit...

Puji, també n'he fet, "Amics blogaires del cop de mall", quanta en vols?

Anònim ha dit...

Ho sento Puji però els que venem loteria som així, jo l'any que be em planto i la faig jo sol amb motiu del pagament de l'hipoteca, qui s'apunta ??? jajajajaja Perdona per la foto espanyolista ja he vist que t'ha portat algun malentes, amb tot el carinyo del mon ;) jajaja

Clint ha dit...

primer de tot espectacular el link del Sete! quina subtilesa!
Ara bé el que m'ha intrigat és.. realment tens loteria del club Loli's?
Si toca aquesta, segur que més d'un no va a cobrar-ho!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

A qui sempre toca es a L'Estat que cobra el seu premi abans del sorteig.
Compreu, maleits, compreu!!!!

Mikel ha dit...

Ei ei ei ei eiiiiiiiiii que aquest any al pobre calb ens l´han pre-jubilat.... nomes falta que li fotis un cop de mall tu ara....

Candela ha dit...

Dedueixo que a tu el Nadal... vaserqueno...

Anònim ha dit...

Benvolgut Puji, estic intrigat per el tema de la loteria del club Loli's. Si toca et paguen el premi en especies?... Redeu, redeu, redeu... Ves que alegrarien el Nadal...

Anònim ha dit...

Jo només tinc la loteria de la feina!

Però en el fons, tots tenim l'esperança que "caigui aquí" encaa que sigui una micarroneta de re!

Puji ha dit...

Tius tius tius! Si algu em torna a oferir loteria no responc de mi!

Farlopa, la hipoteca és el principal motiu pel que segueixo comprant. Que guai que m'estampessis al pit l'escut de l'apañó, je, je, que guai!

Clint i Avi, si et toca es va a cobrar al bloc de pisos del veí de dalt, i es cobra amb un "sí a todo".

Cetina, benvingut a la cullerada. L'Estat guanya cada any el premio gordo (hijos de puta).

Mikel, ja era hora que el jubilessin, i sí, cop de mall!

Candela, a mi el nadal va a ser que sí, però hi ha cosetes que em posen mooooooolt nerviós. D'aquí a nadal potser encara surt algun tema més.

Tarambana, només de la feina? Vós sí que teniu força de voluntat!

Gerard Agudo ha dit...

Puji crec que el títol de desgraciat de l'any passat és meu amb el tema Loteria.
- Va tocar a Vic.El meu pare cambia amb ex-veïns números que si que els va tocar, però no a nosaltres.
- Va tocar a Mataró, al Zorrilla, on compro habitualment, i res.