http://instagram.com/14_puji YouTube

2 de novembre del 2006

Tant soroll per no res


Tantes hores de xerrameca, tants anuncis inaguantables, tantes visites al notari, tants insults de Montilla, tants retrets, tantes agressions a Acebes, tants tomàquets amb gust de tomàquet, tantes claus amunt i avall, tantes fotos d'un tio en boles...

I tot plegat per no res. Tot ha quedat igual. Uns pugen, els altres baixen, uns guanyen per aquí, els altres perden per allà, però al final tenim la mateixa situació que fa tres anys. Ara tornen a tocar tres setmanes d'estira i arronça entre uns i altres, amb una única diferència, que ara tenen experiència. Quina por!

Tots diuen que han guanyat (com sempre), però l'únic que ha guanyat aquestes eleccions és l'abstenció. Molta gent farta que li prenguin el pèl i farta d'aguantar-los a tots plegats ha decidit no anar a votar, i això ha tingut una conseqüència tan clara com nefasta. La presència dels pallassos de la tele al Parlament. Els quatre vots que han tingut han estat magnificats per la poca participació. Segueixen sense pintar res, però els tindrem quatre anys allà, donant pel sac.

Després del desgavell del meu Mago Félix, que no n'ha encertat ni una, hauria d'empassar-me les paraules, però faré una nova predicció. Per tot el que vaig sentir ahir i per les conjuncions astrals vigents en la nit electoral, la meva bola de vidre s'ensuma sociovergència, o com diuen alguns PSOEvergència. I és que crec que el nostre destí està escrit des de fa temps. Es va escriure fa uns mesos a la Moncloa...i sense notari.

10 comentaris:

Dani R. ha dit...

Tot plegat fa moooolta mandra.

Txell ha dit...

Tot plegat fa molta pudorrrrrrr

Anònim ha dit...

Puji, jo no crec que tot estigui igual que fa 3 anys.

Fa 3 anys només hi havia 4 escons de diferència entre CiU i PSC. Aquesta vegada n'hi ha 11.

Aquesta és l'única esperança que tinc perquè ERC no reediti el Tripartit i ens coli el Muntiya de president.

Mikel ha dit...

igual igual no esta , de fet fins i tot fa una mica de por...

Alls cuits mai couen ha dit...

Ostia això de que no pinten res, haviam que han tingut uns vuitanta mil vots!!! algú els ha votat eh!! no sé quina classe de gent, gent ressentida potser???

Oriol ha dit...

Puji, jo també crec que la sociovergència està escrita fa temps.

Anònim ha dit...

Puji,

Vivim en un país de retrassats mentals. Estic fastiguejada i no tinc ganes d'escriure res. Ho faig, però, per cortesia blogaire.

El tripartit tornarà, i als sociates no surtiran ni amb aigua calenta.

Gerard Agudo ha dit...

Esperem que no tingui lloc la PSOEVERGÈNCIA seria molt dolent pel pais.

Anònim ha dit...

El que hauriem de fer tots es no anar a votar i que s'adonin d'una punyetera vegada que l'abstenció és un castig molt gran per a ells.
Si esquerra pacta amb convergencia, jo m'esborro del partit.
Aquesta tarde vaig a buscar rossinyols.

Puji ha dit...

Dani i Txell, fa hasta fàstic.

Oscar i Mikel, tal com diu el Mago Félix i l'Oriol, el destí ja està escrit.

Emma, benvinguda a la cullerada. Aquests 80.000 vots no haurien estat res si 80.000 persones més haguéssin anat a votar. Veus Oriolsl, què passa si no vas a votar? O sigui que ves-hi (que vagin bé els rossinyols).

Cruella, crec que el tripartit no es reeditarà, però tens raó, els socialistes(?), no marxaran ni amb aigua calenta.

Gerard, seria dolent pel país, però crec que seria el moment d'ERC per aconseguir coses a baix preu.

En resum, ens esperen uns dies distrets!