3 de novembre de 2006

He vist Zaragoza!

Aquest matí m'ha costat molt llevar-me, però molt. I és que els festius al mig de la setmana són una benedicció, però la resta de la setmana em quedo descol·locat. Finalment he aconseguit sortir del llit, però amb una preocupació al cap. No sabia de què collons escriure avui. He pres un cafè amb llet tot mirant el 3/24, a veure si em venia la inspiració, però el monotema d'aquests dies ja m'agobiava una mica. He entrat a la dutxa amb diverses idees al cap, però cap m'acabava de convèncer.

He agafat el cotxe. Eren les vuit i cinc. Hòstia, ja faig tard. M'he aturat en un semàfor al carrer Selva de Mar, prop de Diagonal Mar. Mentre m'esperava he donat un cop d'ull al meu voltant, però la meva mirada s'ha aturat en una cara coneguda. Mmmm? Qui collons és aquest? Llavors se m'ha encès la bombeta. Anant d'una banda a l'altra de la vorera d'un xamfrà, com si esperés ansiós algú hi havia José Zaragoza. M'he fregat els ulls. Cony! A veure si resulta que no m'he pogut llevar i estic tenint un malson! M'he pessigat, m'he fregat tota la cara, però seguia despert. He tornat a mirar la vorera i allà seguia el malcarat. M'hi he fixat bé. Fotia molt mala cara. Estava demacrat. Es veu que dirigir una campanya electoral és dolent per la salut.

Llavors m'he començat a preguntar coses. Què hi fot aquest aquí. Ha quedat amb Mas? No, estic segur que Mas no viu aquí, viu a Sant Cugat. Ha quedat amb Saura? No, crec que en Xoan i la Imma tampoc tenen el niuet per aquí. I en Carod, no, no, tampoc. No es cansa de dir que vé cada dia des de Tarragona. I al final hi he caigut. Qui si viu per allà és Joan Clos. Segur que ha quedat amb en floquet per anar junts al carrer Nicaragua, i pel gest d'impaciència de l'artífex del gir espanyolista del PSC, deduixo que Clos s'ha adormit. N'estic segur.

El semàfor es posa verd i em veig obligat a arrencar. I de cop penso: guaita! el tio més odiós dels Països Catalans m'acaba de donar el post d'avui. Al final he tornat a escriure sobre el monotema, però què hi farem, és el que hi ha.

9 comentaris:

Txell ha dit...

Però en Clos, no s'està a Madrid, ara?

Puji ha dit...

Sí, però està a l'executiva del PSC, i aquests dies se'ls ha girat feina. Ahir en floquet hi era.

Mikel ha dit...

I no li has fet ni el saludo internacional?? amb el dit ben amunt?

Oscar ha dit...

Quin tio més estúpid (ell i el Madí són igual d'odiosos).

Jo tinc la mala sort de viure a 5 minuts de la seu del PSC (sovint penso que deu ser pitjor que viure a 1000 km de Txernòbil) i m'he trobat sociates insignes moltes vegades: Zaragoza, Ernest Maragall, Iceta (ecs), Chacón. Fins i tot un dia vaig veure MANUEL MAS (agh!!!)

MAS NO ET VOLEM!!!

Oriol ha dit...

Puji, PobleNOu , aiii. FEs-me un favor, no fotis el link de la dutxa al principi del post perquè ja no m'he pogut concentrar.

http://laiaiatecaspa.blocat.com ha dit...

Jo un dia vaig veure la Marina Rossell.

Ufffffffffffffff...

Zincpiritione ha dit...

Ei, que jo em dic Zincpiritione i no http://laiaiatecaspa.blocat.com

Que consti.

Aprofito per dir que un dia també vaig veure el Montilla.

De lluny, gràcies a Déu.

Anònim ha dit...

Hola a tots. Som un grup de ciutadans anònims, d'aquests que tothom diu que conformen la societat civil catalana, i que no tenim cap vinculació en partits polítics ni grups d'opinió. Simplement la nostra opinió és personal i des d'aquí la volem transmetre.

Volem aprofitar l'oportunitat que ens dóna un blog per demanar-vos a tots aquells que hi estigueu interesats en participar en la següent idea : tots aquells que sigueu votants o simpatitzants de CiU o Esquerra i vulguin que aquestes dues forces polítiques conformin un govern de coalició que alguns han vingut a anomenar Pacte Nacional, que facin arribar a tots aquells que pugui interesar i als líders de CiU i d'Esquerra el següent escrit demanant-los que facin tot el possible per fer un govern Nacional fort i que d'una vegada per totes faci una força real a Madrid.

Podeu fer arribar aquest escrit a Josep-Lluis Carod-Rovira a través de la direcció
http://www.carod.cat/seccions/contacte/contacte.asp.
Podeu fer arribar aquest escrit a Artur Mas a través de la direcció
http://www.ciu.cat/microsite_seccions.php?sec_ID=805&ms_ID=7

Nosaltres estem oberts a qualsevol proposta i per això us deixem el nostre mail de contacte, per tots aquells que ens vulguin fer arribar les seves propostes i les seves idees, fent servir aquest blog com a punt de contacte per aconseguir d'una vegada i per totes un govern de Catalunya fort i nacional. Mail de contacte : pactenacional@hotmail.com

Text a enviar

A l’atenció dels Srs. Artur Mas i Josep-Lluis Carod-Rovira

Com a persona anònima que he votat una de les seves opcions polítiques i/o sóc partícip de les seves idees o programa, els hi demano formalment que facin tot el possible per què les seves forces polítiques confirmin un govern on tingui prioritat els interessos nacionals de Catalunya, el desenvolupament complert del nou estatut i on prevalguin les decisions que es prenguin des de Catalunya, així com tanmateix es pugui fer una força real quan es negociï a Madrid.

Atentament,

Un ciutadà anònim.

Farlopa ha dit...

Només dirte una cosa repte aconseguit a Farlopa Catalana !!! jejejejje