http://instagram.com/14_puji YouTube

16 d’octubre del 2006

Quin país Catalunya!

M'agrada viatjar. M'agrada conèixer paisatges diferents, geologies diferents, vegetacions diferents, ecosistemes diferents i cultures diferents. I mentre pugui, seguiré viatjant i coneixent el món.

Però a vegades, un s'adona que no cal anar-se'n a l'altra punta del món per veure coses noves. Catalunya és un país petit, però farcit de racons que poca gent coneix i que contenen pobles pintorescos, paisatges que treuen l'alè i curiositats naturals poc imaginables.

Aquest pont, aprofitant la festivitat dels veïns, he descobert una colla d'aquests racons. Llocs dels que tots hem sentit el nom però pocs hem visitat, o llocs de nom poc conegut que potser valen, encara més, l'esforç d'un viatget.

Companys! Correu pel món, recorreu el globus, busqueu la inspiració a les antípodes, però quan tingueu una estoneta, viatgeu per Catalunya, perquè segur que us sorprendrà!

6 comentaris:

Txell ha dit...

Tota la raó del món! A vegades ens encabritem a viatjar per països exòtics i llunyans, quan a casa tenim la crème de la crème.
Voto per la Garrotxa!

Dani R. ha dit...

I'm a Garrotxa Fan too.

Podriem fer-ne samarretes !

Oriol ha dit...

Exacte, la Garrotxa és impressionant, tant com els Pallarsos i la Vall. També hi ha llocs que no valen la pena anar.hi com l'Empordà i a més a més no s'hi fan bolets, ni un.

Txell ha dit...

Dani, això de les samarretes deixam-ho a mi!
Garrotxaires for ever?

David ha dit...

En aquesta comarca va ser on vaig trobar els boletets de llet... Ja no m'agrada La Garrotxa ;).

Oh! dolça Catalunya, patria del meu cor, qui de tu s'allunya d'enyorança es mor...

Un racó de Catalunya: el poblet d'Eril la Vall a la Vall de Boí.

Puji ha dit...

Colló nois! Així què? Trobada blocaire a la Garrotxa per quan?

David, aquests dies he estat a Erill la Vall. Sabies que la seva església forma una línia recta perfecta amb les de Boí i Taüll?