El passat dimecres vaig tornar de la muntanya ple d'esgarrinxades i amb les cames destrossades, però amb el cistell força ple.
En arribar a casa, la mirada de la meva dona va anar primer al meu aspecte deplorable, i després al cistell amb el preuat tresor. Immediatament, el seu rostre va fer aquella expressió de maquinació, el seu instint culinari es va posar en marxa, i aquest en va ser el resultat:
Truita de rovellons, fredolics i camagrocs, amb poma i ceba caramelitzada (acompanyada amb una ampolla de lambrusco ben fresquet).
Ni Adrià, ni ruscalleda, ni polles. La millor cuinera del món és la meva dona......i punto!
8 comentaris:
I de postres la "guinda al pastel" , eh?
Va, confessa, on ha amagat la Thermomix!?
I la meva iaia, què? Ella si que és la millor cuinera del món!!!!!
ui... que ara m'ha entrat gaaaaaaaaaaaaaana! :)
Podriem fer un concurs, no?
Ahir vaig veure els teus avis David! Frescos i joves com fa 30 anys!!! Quin goig!
Oriol, la guinda no es pot veure...
Núria, no vull ni sentir mencionar aquest invent infernal
David, Catalunya és plena de millors cuineres del món
Benvinguda senyoreta Tarambana, oi que fa bona pinta?
Txell, fem un concurs, però que sigui igual qui guanyi, l'important és atipar-se.
Trencaré la dinàmica positiva dels comentaris:
Lambrusco Go Home !!
PD.: La truita fa una pinta de collons
Podries penjar la recepta de la truita perquèn poguem gaudir tots?
Publica un comentari a l'entrada