http://instagram.com/14_puji YouTube

18 d’octubre del 2006

Hay pacto!

Igual que vulgars concursants de gran hermano, ahir, els nostres polítics van fer pactes secrets i inconfessables per aprovar els pressupostos generals de l'Estat per a l'any que vé.

Amb el PNB el pacte va ser fàcil. Els vascos donen suport als socialistes en els pressupostos generals a canvi de que el PSE els doni suport per a l'aprovació dels pressupostos autonòmics. És a dir, si resulta que els dos pressupostos són un bassòfia, és igual! ens llepem el cul els uns als altres i quedem com uns senyors.

El cas de CiU és encara més divertit. Solbes diu que el suport ha estat gratuït, i Duran diu que han tret el compromís de revisar les inversions a Catalunya, benefici aquest una mica eteri i poc concret. En resum, que han pactat alguna cosa però no ens la volen dir. Ai, ai, ai, que la sociovergència va prenent forma, i jo aquesta associació antinatural no l'entenc, i crec que la majoria de catalans tampoc.

A sobre ahir, al programa de ràdio Versió RAC1, de Toni Clapés, el Mago Félix, però no jo, el de veritat, va predir que el proper President de la Generalitat serà Montilla...aaaaaaaagh!

5 comentaris:

Oriol ha dit...

Però quin benefici treu Ciu. Es possible la sociovergència però amb Presi el Mas?

Anònim ha dit...

Si el Montilla surt com a President, acabarem tenint un paki a la Gene. I si no, tiempo al tiempo.
Amb tots els meus respectes, eh?

Txell ha dit...

Uf... i una Ana Hernádez de Montilla.
Terrible, terrible!

Dani R. ha dit...

- Que viene Montillaaa !!
- Mama caca !!

Anònim ha dit...

Mare de Déu Senyor!