http://instagram.com/14_puji YouTube

4 d’octubre del 2006

Els bojos del Cannonball


Recordeu aquesta sèrie de pel·licules dels anys vuitanta? Segur que n'heu vist alguna mig endormiscats al sofà un dissabte a la tarda. Jo fins i tot vaig veure'n la tercera part al cinema, on només hi erem un col·lega i jo i algún pringat més.

Si no n'heu vist cap, aquestes pel·licules tracten d'un grup de sonats multimilionaris fanàtics dels cotxes esportius que fan una cursa per les carreteres dels USA saltant-se totes les normes de circulació i burlant els controls d'un sheriff grassonet.

Però la realitat sempre supera la ficció, i una colla de fills de papà anglesos van protagonitzar ahir una cursa d'aquest estil des d'Andorra fins a Barcelona. Van anar per la carretera C-16, la que creua el Berguedà fins a Manresa, a velocitats superiors als 150 km/h i fent avançaments en zones d'obres, que si heu passat per aquesta carretera, sabreu que són realment perilloses.

Els mossos d'esquadra els van aturar al peatge de Manresa i els van multar. Com que són anglesos no els podien treure punts, i com que estan forrats de pasta, van pagar les sancions a l'instant, i a una altra cosa. A sobre, els mossos els van escortar com si es tractés d'una comitiva reial fins l'hotel Arts, on tenien preparada una festassa on estic segur es van cometre il·legalitats de tot tipus.

Fets com aquest comencen a ser habituals i potser caldria plantejar-se una legislació que fes que aquests nens rics passéssin una temporadeta a Can Brians, a veure si se'ls passen les ganes de posar en perill la vida dels conductors catalans només per passar una bona estona.

El que més m'ha indignat però, han estat les declaracions d'un d'aquests capullos a TV3, on deia que els mossos no havien entès l'esperit de la cursa. Algú hauria de dir a aquests individus que ells no han entès l'esperit del respecte a la vida humana i que no tot es pot pagar amb diners. El pròxim cop que muntin la cursa al jardí de casa seva, que segur que té lloc de sobra, i segur que el seu jardiner i el seu majordom entendran l'esperit de la cursa.

8 comentaris:

Txell ha dit...

Com som eh? Es que no entenem res! Ells només ho feien per una causa benèfica!!!! Quina barra tu! aquest matí quan ho he sentit, no m'ho creia. Amb lo fàcil que és anar recollir calers porta a porta i aquests es lien a fotre curses i a posar en perill a d'altres usuaris.
Puji, t'envio una foto!

Anònim ha dit...

Panda d'anormals!
I mira que la Tura fa esforços per posar a les corbes unes senyoretes lleugeres de roba per tal de reduir la velocitat. I aquests ni se les miren....
En fin, Serafin, no hi ha com tenir calers per saltar-se les normes i pagar multes ridícules.
Jo els fotria a pintar a mà les ratlles de les carreteres, a veure que acaba abans.

Dani R. ha dit...

Els Mosson són un cos armat, no?

Anònim ha dit...

Fa cosa d'un any ja van fer una cursa per l'estil amb sortida a Mónaco i arribada a Barcelona.

Per cert, un dels pilots de l'any passat era Adrien Brody (el protagonista de "El pianista"), que conduïa vestit amb una xilaba.

T'hi cagues!

Txell ha dit...

Dani, depen... n'hi ha que ho estan més que d'altres jajajajaja

Mikel ha dit...

i a sobre no es el primer cop que pasa i estic segur de que no será l´ultim... la veritat es que es molt patetic que puguin pasar coses aixi...

Gerard Agudo ha dit...

Som un pais de pandereta!!! Aquí tothom fot el què vol, venen els guiris a Lloret i es pijen i vomiten per on volen, vas a Mallorca i has de dinar a les 12 si vols fer-ho pq els alemans dinen aquella hora. Uns tios a 200 per l'autopista i vinga no passa res, i així suma i sigue.

feu la prova de fer tot això a qualsevol pais d'europa a veure què passa!!!

Quina creu! ha dit...

Suposo que han volgut fer la cursa aquí perquè si la feien al seu país els empaperaven.