5 d’octubre de 2006

No tot està perdut

És possible que la població espanyola estigui madurant? Sí, d'acord, gran hermano, OT, salsa rosa o gente segueixen arrassant, però aquesta setmana la intel·ligència col·lectiva ha obtingut una victòria. Antena 3 ha retirat la sèrie ellas y el sexo débil, amb Ana Obregón com a estrella principal. L'humor barreja entre parvulari i cabaret de barri baix de la Anita, s'ha estimbat. No ha fet gràcia, i això és un avenç. No hem guanyat la guerra, però hem guanyat una batalla. Si algun dia retiren el diario de Patricia per falta d'audiència, podrem dir que la població espanyola haurà passat P4. Això sí, amb un aprovat justet.

He posat aquesta afoto que m'ha fet molta gràcia. Anita intenta imitar la gran Audrey Hepburn, a la qual no arriba ni a la pols de sota la sola de la sabata. Més que Desayuno con Diamantes, això sembla merienda con galletas maria.

13 comentaris:

Txell ha dit...

Puji tiu, que jo sóc una afèrrima seguidora del Diario de Patricia. En David flipa quan arriba a casa i em troba plorant, però ningú es perfecte. Tu amb el Milikito i jo amb la Patrissia...

Edu ha dit...

em dóna la sensació que l'Anita va fer un copy-paste molt xungo !!! i si no va ser ella va fitxar al que va fer el fotomontatge de la familia reial !!

Núria ha dit...

Benvolgut Sr. Puji,

Salsa rosa ja no existeix!!!! i programes com el Diario de Patricia o Gente serveixen per reafirmar-nos que nosaltres (els catalans) no tenim res a veure amb els personatges que hi surten.
De totes maneres, confesso que quan soc a casa ho veig.... i m'emociono al veure com germans que fa segles que no es veuen la Patri els torna a "arrejuntar" o com mares adolescents li encolomen el mort a un pringadillu bakalaeru que ni tant sols es el pare.
Mira, ja m'emociono....

Oscar ha dit...

Puji: l'Anita només té audiència a TVE, on el coeficient intel·lectual dels que la miren frega el "border line".

Txell, Núria: jo també flipo quan arribo a casa i em trobo la Cristina enganxada a la Patricia. No ho entenc i mira que m'hi esforço (deu ser cosa de dones). Suposo que es tracta d'un fet comparable al que fa el futbol amb els homes.

Nyenyo ha dit...

No ens enganyem! La societat espanyola no està madurant...simplemente el mateix dia a la mateixa hora feien CSI, jeje
A mi tb em passa, com a l'Oscar, arribar a casa i veure que la Lali està enganxada a Gente, no hi ha res a fer...
Però jo haig de confesar q quan puc miro Olier y Benji a La 2, que per si us interesa ja estan jugant el "Mundial de Futbol Juvenil"! (Puji, jo tb tinc un problema, ja ho veus)

Núria ha dit...

Doncs res, fem una quedada (Txell, Cristina, Lali i Núria) i plorem juntes.

Dani Rambla ha dit...

"mares adolescents li encolomen el mort a un pringadillu bakalaeru que ni tant sols es el pare"

Brutal, tremendu !

Txell ha dit...

És brutal aquest fil! Hem de fer un estudi sociològic de les dones que a les 7 mirem el diario de Patricia i a les 8 ja estem enganxades a Gente...

Dag ha dit...

l estudi ja esta fet Txell, vulgueu o no les dones sou unes marujissss de cuidadu!!

Oscar ha dit...

Demà prometo un post al meu blog sobre aquest extrany fenòmen que produeix el diario de Patricia sobre les dones.

Mikel ha dit...

bufffff jo es que encara estic flipant de com pot ser que Anna i los 7 tingues unes audencies tan brutals....

Oriol ha dit...

No ens diferenciem tant dels Espanyols, molts de nosaltres mirem les serie del Benet i Jornet...

Puji ha dit...

M'esteu traumatitzant! Què passa? Totes les dones de Catalunya ploren amb la Patri?
Espero el post de l'Òscar, a veure si ens dóna una explicació raonable.