http://instagram.com/14_puji YouTube

25 de setembre del 2006

Tanto monta, monta tanto...



... Isabel como Fernando.

Tots coneixem els ideals de José María Aznar. Tots sabem el que va fer com a president, com va governar i com ens va tractar. Tots sabem els seus antecedents falangistes. Tots sabem que FAES, la fundació que va crear, no és més que una fàbrica ideològica a l'estil de les joventuts hitlerianes o de les JONS.

Però que a aquestes alçades es destapi dient que és fan d'Isabel i Fernando, recordant-nos els seus antecedents rancis (l'himne de les JONS és aquell que diu allò de "de Isabel i Fernando el espíritu impera, patatim patatam..."), i reavivant els mites de la ideologia franquista, ja passa de taca d'oli.

A sobre diu als musulmans que haurien de demanar perdó per haver envaït Espanya (que llavors no era Espanya). És que no en va tenir prou amb causar 200 morts, que vol tornar a atiar l'odi dels assassins integristes en contra nostra?

Zapatero, que també em fa més por que una pedregada, va dir l'altre dia que s'havia de lluitar contra l'ultradreta que estava renaixent a Espanya. Renaixent? Noooooooooo. El que passa és que fins ara anaven maquillats de centristes moderats, però al PP, i als seus elements més repulsius, com la Espe, el de las dos líneas, míster marina d'or o Marianico el corto, ja fa temps que els ha caigut la màscara i transpiren nazionalespañolisme.

I el més trist és que segurament els anirà bé, perquè la vella Europa va cap a la dreta, i fins i tot en els últims reductes de la socialdemocràcia com Suècia, la balança també s'ha decantat cap a la dreta. Mama por!

6 comentaris:

Dani R. ha dit...

A més a més juguen amb una simplificació diabólica: "o ellos o nosotros". Clar, si ens obliguen a triar...

Unknown ha dit...

Però no tot està perdut. La dreta sueca crec que és la que ens agradaria tenir aquí. Ser de dretes no és cap problema. El problema és ser fatxa. I és això del que pateixen majoritàriament els integrants del PP, capitanejats per l'home que seu a la dreta de déu i ens perdona la vida cada cop que obre la boca.

Txell ha dit...

Si els musulmans han de demanar perdó per haver envaït Espanya, crec que l'Asnart ens hauria de demanar perdó a tots per haver estat 8 anys donant pel cul.

Modgi ha dit...

Us haig de demanar perdó perquè un cop el meu rebesavi es va colar al tramvia.

Siau!

Anònim ha dit...

Trenco una llança en favor del Aznar.
Va fer de dummy en la prova del impacte amb el seu Audi de puta mare, no m'ho negareu!.

Anònim ha dit...

Ai, per favor! quina foto! només de veure-la tots els pels de punta! Hi tornem....
Per cert, de bolets ni un. Aquest finde hi torno.