http://instagram.com/14_puji YouTube

14 de setembre del 2006

Mago Félix dixit

Després de repetides peticions, he netejat la bola de vidre amb cillit bang i hi he donat un cop d’ull, tot orientant l’energia dels arcans majors i dels astres despreciats i ressentits com ara Plutó, cap a la màgica data de tots sants, i havent fet llargues disquisicions amb la meva personalitat oculta de Mago Félix, he arribat a la següent conclusió:

CiU 50 escons (4 més que a les anteriors)
PSC 38 escons (4 menys que a les anteriors)
ERC 24 escons (1 més que a les anteriors)
PP 12 escons (3 menys que a les anteriors)
ICV-EA 11 escons (2 més que a les anteriors)


L’escenari més probable és el govern en solitari i en minoria de CiU, amb el suport puntual del PP, però la presència de Mart a la quarta casa, de la lluna al quadrant de Júpiter, i perquè no dir-ho, de la renovada insistència d’ERC amb l’ús de la paraula equidistància, el meu veredicte final és un govern de coalició de CiU i ERC, amb Artur Mas de President, Joan Puigcercós de Conseller Primer i Josep Lluis Carod-Rovira de President del Parlament.

Finalment una darrera predicció. La participació ja penosa en la darrera convocatòria (62%), serà encara més esmirriada, i la situo al voltant del 50%, i això sí que és llastimós.

7 comentaris:

Txell ha dit...

Mercuri i Venus com a regents de la Segona casa... interessant vaticini!
Ara que mart, també està a 20 graus de Sagitari i això indica una possible coalició d'esquerres. I Montilla President... nom grada! :(

Anònim ha dit...

Puji, estic amb tu: governarà CiU+ERC.

En tenia dubtes, però aquest matí he sentit una entrevista per la ràdio a Puigcercós i ho ha deixat entreveure bastant clar.

Sembla que el pacte CiU+PP està bastant allunyat. CiU sap que seria una bogeria pactar amb els populars per la mala premsa que això els hi suposaria.

I ERC sap que si pacta amb PSC Montilla serà president. I no crec que entre els independentistes caigués gaire bé que un espanyol fos president de Catalunya.

Anònim ha dit...

puji, jo firmaria aquests resultats ara mateix amb pacte CIU+ERC.
En quant a la participació he reflexionat sobre la irresponsabilitat de no anar a votar però no sé de quina manera pots tocar el crustó a tots els showmans-politics sinó és fent l'irresponsable.
President del Parlament per un home del tarannà de Carod és un lloc que no li permetrà fer gaires pixades fora de test.

Dani R. ha dit...

Crec que has estat molt generós amb els resultats de ERC ...

I jo també crec que l'electorat d'ERC no soportaria una altre tripartit sent CIU el partit més votat.

PD.: Si Montilla és president jo demano asil polític a Andorra.

Anònim ha dit...

Ui, però ara que s'han carregat Plutón, les conjuncions deuen haver canviat no??? Ja ho has tingut en compte això??? :-)

Aviam si encara veurem en Xoan Saura de President...

Anònim ha dit...

Ahir PSOE i PP van tornar a caminar de la mà per bloquejar la proposta que tenia com a fons que l'aeroport del Prat fos gestionat des de Catalunya. Els vint-i-escaig diputats del PSC també van votar amb el PP, tots menys un, que tot i trobar-se a Madrid va trobar una obligació ineludible. No sabríeu dir de qui es tractava... MONTILLA sí MONTILLA.
"Más vale que me busque algo por ahí antes que me puedan decir los catalufos que voto contra la gestión catalana del Prat" van ser les declaracions a la barra del bar "Chonchi" de Santa Coloma de Barberà.

Puji ha dit...

Motoret! Et recomano el post d'avui a Espai D.

Zincpiritione, benvingut a La cullerada (Senyor, no sóc digne de que entreu a casa meva)