http://instagram.com/14_puji YouTube

11 de juliol del 2006

Estat aconfessional

La Constitució Espanyola que tant defensen els conservadors defineix Espanya com un Estat aconfessional. Això vol dir que respecta i permet totes les opcions religioses, inclòs l'ateisme i el laicisme, però no es decanta per cap.

Aquests mateixos conservadors, que solen ser defensors acèrrims de la religió catòlica i dels representants de déu a la terra, han posat el crit al cel perquè Zapatero i Fernández de la Vega no van assistir a la missa oficiada pel papa a València.

Zapatero és el màxim representant d'un estat aconfessional i la única obligació que té és la de rebre amb tots els honors el cap d'una altre Estat (el papa és el cap de l'Estat Vaticà), i així ho va fer, com es mostra a la foto a l'aeroport de València. Si el president d'un Estat aconfessional com Espanya, resulta que és catòlic em sembla molt bé que, a títol personal, com a creient vagi a la missa del papa, però si no és catòlic no ha d'anar a fer el paripé, perquè no hi pinta res.

El partit popular, recolzat per l'ultraconservadora jerarquia de la cúria romana, aprofita qualsevol oportunitat per utilitzar la fe catòlica en contra del govern, i tan uns com els altres es continuen quedant ancorats en un passat on ells remenaven les cireres i manipulaven lliurement el poble ignorant i continuen allunyant-se d'una societat que canvia. Una societat que comença a acceptar les persones siguin quines siguin les seves opcions sexuals o personals, i que defensa que els preservatius són un invent collonut que estalvia un munt de problemes i que creu que les relacions sexuals no són un pecat sinó una virtut de la humanitat.

Zapatero ha fugit de la hipocresia en la visita del cap de l'Estat més hipòcrita del món. I jo l'aplaudeixo.

8 comentaris:

Txell ha dit...

Jo també l'aplaudeixo! Em semblen una qllonada aquestes mostres religioses, per part de les nostres autoritats. La visita del Sant Pare no deixa de ser un negoci i com no, una menjada de tarro.
PROU D'HIPROCRESIA RELIGIOSA!!!!!!!!
http://www.jonotespere.org/

Anònim ha dit...

Jo també l'aplaudeixo!!. Però m'agradaria realment saber si era una qüestió de convicció o d'agenda, perquè llavors hauria de demostrar la mateixa convicció amb tots els seus fets. "APROVARÉ EL ESTATUT QUE APRUEVE EL PARLAMENTO DE CATALUÑA".

Puji ha dit...

D'acord Oriol. Però crec que és un pas important que el cap de govern es desvinculi d'una vegada de l'Església. Ja tenim el cap d'Estat, que no l'ha votat ningú, per anar a fer el pamplines.

Unknown ha dit...

Un putero de tota la vida com el rei, i una homosexual com la Rita Barberá van ser dues de les autoritats que cridaven amb orgull AMÉN a tot el que va dir en Nazinger sobre el matrimoni i la família, entre d'altres.
En fi, el que tu deies...

Puji ha dit...

Ep! Benvingut Kannudao. Gràcies per posar-hi cullerada!

Unknown ha dit...

Tot un plaer, Puji!

Anònim ha dit...

Chapeau!
S'ha d'estar d'acord amb el que has escrit des de la primera a la última paraula, tant si s'és catòlic com si no ho se n'és.

Gerard Agudo ha dit...

Que maco quedava en Mariano amb aquella gorra dels colors del vaticà!!!

Molt bé puji!!

Per cert totes les normes de l'Església es podem pasar per alt amb un talonari i una aportació voluntària... sinó com expliqueu les bodes dels famosos per l'església tot i que es divercionen,divorcien, divorcien,etc.