http://instagram.com/14_puji YouTube

20 de juny del 2006

Qué mala suuuueeeeeeerrrrrrrrte!


Sempre hi ha hagut un abanderat de la mala sort, un príncep gafe. Als anys noranta, de la mà d'Alfonso Arús es va popularitzar la figura del cantant canari José Vélez. Només pronunciar el seu nom la mala sort arribava rauda i veloç.

Més endavant, i després del mític "Trata de Arrancarlo", Carlos Sainz va agafar el relleu. Diversos episodis esportius molt desafortunats el van associar amb la mala sort. En el cas de Sainz, espero que la seva ratxa segueixi molt de temps, sobretot si arriba a la junta directiva del Real Madrid.

Des del passat diumenge ja tenim un nou príncep gafe. Reuneix tots els requisits. És força bo en la seva feina, però per algun motiu fa anys que no aixeca cap. La seva coronació definitiva va ser diumenge al circuit de Catalunya. Primer fa una maniobra que ningú entén, llançant-se a sobre del seu company d'equip. De passada fa caure sis pilots més. Fins aquí res d'especial. Ara, que quan el portin cap a l'hospital l'ambulància tingui un accident, caigui de la llitera i es lesioni el braç que li quedava sà, això ja és mala sort i de la bona. Des d'aquestes modestes línies, corono Sete com al nou príncep gafe.

(Amb aquesta pinta i la ràbia que fot s'ho ha guanyat a pols)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

S'ho mereix, per follar-se l'Esther Cañadas.

Txell ha dit...

Desde que va amb aquell pendó dels morros s'ha gafat!
No em fa cap pena...

Gerard Agudo ha dit...

Estic segur que a l'Esther Cañadas li van explotar el pòmuls i els morros de botox dels nervis que va agafar.

Anònim ha dit...

Pobre chica con lo mona y simple que se le ve a la puta cerda esa!!

voto la coronación del principe Gafe. Se podría quedar en su casa...no por nada sino porque temo por su salud...ja-ja-ja

Eva