13 de juny de 2006

Festival de llum i de colorM'agrada el futbol. Cada dia més. La setmana passada em feia il·lusió que comencés el Mundial, i tenia ganes de veure futbol, però mira... pfff.

Però divendres vaig veure el partit inaugural, Alemanya - Costa Rica. Gols, joc ofensiu, espectacle. Tot ha canviat. Ara tinc unes ganes boges de veure futbol. He vist partits a priori sense cap interès, que m'han fet saltar del sofà.

A més del futbol hi ha una altra cosa en què mai m'havia fixat i em fa molta gràcia. Els jugadors quan juguen amb la seva selecció es transformen, i representen els esteriotips del seu país. Per exemple ahir vaig poder veure diversos italians fent aquell gest tan característic amb tots els dits d'una mà junts i mirant cap amunt mentre diuen "Cosa dicce!".

Bé, doncs això, que estic entussiasmat! I avui juga Brasil! Buf...

5 comentaris:

Oscar ha dit...

Encara que t'agradi més o menys el futbol, el Mundial, igual que l'Eurocopa, té alguna cosa especial. Veus futbolistes que mai havies sentit anomenar (de Ghana, Trinitat i Tobago, Japó, Costa Rica) plantant cara a potències futbolístiques com Anglaterra, Itàlia o Alemanya.
És una festa extraordinària, tot i que ja sabem que a les semifinals hi haurà els de sempre... per pur interès.

Dani R. ha dit...

Doncs ahir devies vibrar amb La Selección ... joc ofensiu, espectacle ... jeje.
Intento imaginar-te saltant del sofà amb el quart gol d’ejpaña i m’agafa una mena de picor ... no sé, no sé. Com a antídot crec que t’hauries d’apuntar al 3x3 de les Santes fent equip amb clàssics del basquet com Oscar Moya, Emili Ribas o el mític Joan Ramon.

Una abraçada

Puji ha dit...

Si qui ha de fer el "jogo bonito" a EjpaÑa és Puyol van apanyats...

Gerard Agudo ha dit...

Jo disfruto com un tonto amb el Mundial

ORIOL ha dit...

jo como que també em va el futbol però només estic esperant que a 1/8 algú els posi a cadascú al seu lloc.
Alemania campeona!!!