http://instagram.com/14_puji YouTube

21 de desembre del 2012

Bon Nadal...


Amb aquest missatge del títol, i sent avui divendres, segurament esperaríeu que la cançó d'avui fos una nadala. Però no. Avui em ve de gust una altra cosa.

Ahir vaig sumar un número més al meu recompte d'anys, i com vaig explicar, una responsabilitat enorme és a punt d'incorporar-se a la meva vida. És innegable que aquests dos factors fan que em plantegi les coses d'una altra manera, i em prepari per ser una persona més adulta, més seriosa, més madura. I així serà, només faltaria, però aquesta determinació cap al seny i la prudència, també fan que el meu costat més arrauxat, més impulsiu, més jove, vulgui sortir a la llum.

No vull ser un Peter Pan, vull créixer i assumir el pas del temps, però em nego a abandonar la brillantor de l'esperit adolescent, àvid de sensacions. No penso deixar que quedi enterrat sota tones de seriositat i serenitat. Resistiré tot el que pugui per seguir sent jove a tota costa.

La cullerada us desitja que passeu un bon Nadal, que el 2013 comenci amb força i optimisme, i que sigueu joves. Per sempre més.




3 comentaris:

Miki ha dit...

Bon nadal i bona canço m'has descobert!

Gerard Agudo ha dit...

Tranquil que el nou company de viatge farà que sortir el Puji més infantil, adolescent,gamberro i pallasso. ;)

DooMMasteR ha dit...

Pujiiii! Per molts anys!! Alguna cosa em diu que seguiràs igual que sempre ;-)

Bon Nadal i bon any!