http://instagram.com/14_puji YouTube

12 de juliol del 2012

Insults


No cal ser economista. No cal ser premi Nobel. Només cal tenir un mínim de sentit comú per veure que el que Rajoy va anunciar ahir al Congrés no serveix per a res. Només serveix per reduir drets, democràcia i representativitat del poble, i per fer créixer la misèria, la pobresa, la injustícia, la por... però també la indignació.

I aquesta imatge dels diputats populars aplaudint Rajoy com si fos un torero per haver escanyat més els ciutadans mentre ells i els seus col·legues segueixen beneficiant-se dels nostres esforços, ja és per llençar el barret al foc.

En aquest blog sempre intento ser respectuós amb tothom, però veig aquesta foto i només em ve al cap una arenga d'insults. Seguiré fidel als meus principis i me'ls guardaré, però que tinguin clar que, encara que no els plasmi, estan presents al meu cap, i no són insults d'aquells casposos que sortien als còmics d'Ibáñez. Són els insults més greus i ofensius que existeixen. I paro, que al final se m'escaparan.

I si hi ha alguna cosa que superi la meva emprenyada és la tristor que tot això em fa sentir.

8 comentaris:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Els fatxendes de tota la vida aplaudeixen al líder que va camí de retornar-nos al 1974

Unknown ha dit...

A mi em passa el mateix. Fins i tot m'han vingut al cap insults que mai abans havia ni imaginat.

Dani R. ha dit...

"Llençar el barret al foc", m'encanta. Té relació amb tallar caps a la guillotina?

Alepsi ha dit...

Hi ha vegades que el respecte no hi té cabuda. Només hi cap el "tornar-los tot el que ens han fet".

Ains....

Gerard Agudo ha dit...

Em passa el mateix...però et dic una cosa en la intimitat de casa meva i davant de la tele se m'escapa (si no hi ha la peque) un sèrie d'insults que em serveixen si més no per estar tranquil 5min.

Sergi ha dit...

No em podran convèncer de que aquesta imatge va ser espontània. Per què se suposa que l'aplaudien, per la valentia? Doncs ja m'explicaràs tu. És la vergonya d'Europa, la nostra vergonya. Tu ets fidel als teus principis, però a nosaltres ens deixes insultar?

Oliva ha dit...

ESPAÑA HA VISCUT DURANT ANYS I PANYS EN "EL MUNDO DE TRUMAN",I AQUESTA COLLA "PICHIS I CHULAPONAS",NO HAN VOLEN SORTIR...SI ESTAR TAN BE¡¡¡¡CAL FOTRALS FORA "A GORRAZOS",SI CAL,AMB SOCIATES I DURAN I LLEIDA INCLOSSOS.
JUGANT

Jesús M. Tibau ha dit...

tens raó, les paraules ja es queden curtes, és l'hora dels fets