http://instagram.com/14_puji YouTube

18 de juny del 2012

Doctora Pujadas


A la meva vida laboral és molt fàcil trobar-se amb persones que es fan dir doctors, però que en realitat no ho són. La tradició ha atorgat als metges el títol popular de doctor, però un doctor és quelcom més que un metge. De fet, no cal ser metge per ser doctor. Es pot ser doctor en qualsevol disciplina. 

El diccionari ens diu que "doctor" és el grau més alt que es pot assolir en una Facultat, i l'origen etimològic llatí diu que un doctor és una persona amb la capacitat d'impartir doctrina.

I què voleu que us digui. A mi se'm fa estrany que aquell nap buf amb qui de marrecs ens estiràvem els cabells per qualsevol fotesa, tingui el grau més alt que es pot assolir en una Facultat i sigui una persona amb capacitat per impartir doctrina, i no de qualsevol manera, sinó "cum laude", amb llorers, amb els màxims honors.

Sí, què passa? Estic molt orgullós de la meva germaneta, o potser hauria de dir de la Doctora Pujadas... buf! Ho veieu com es fa estrany!?

7 comentaris:

El porquet ha dit...

Doncs serà la doctora nap buf! La més gran de les enhorabones, que si és la més gran li hauríem de dir la doctora enhorabona!

No dubtava que els Puji tenen molt talent!

Alyebard ha dit...

Enhorabona! pensa que hi ha llocs on el Dr. s'enganxa oficialment al cognom i al tractament.

Sergi ha dit...

Ja veuràs, ja, com ara et començarà a repartir doctrina i et farà pagar tot el que li estiraves els cabells de petits. Felicitats per la doctora.

Anònim ha dit...

FELICIDADES Y ENHORABUENA, DE TODO CORAZON.
Mª ANGELES Y AGUSTIN

Joana ha dit...

Felicitats! Enhorabona als dos!

Josep ha dit...

Ah, doncs és guapa ta germana.

Puji ha dit...

Porquet, sí, tu, uns més que altres...

Alyebard, gràcies. Jo ja ho he enganxat!

Xexu, no t'equivoquis... sempre guanyava ella ;) Gràcies!

Família! Muchísimas gracias!

Joana, gràcies!

Josep, no et passis que ens coneixem... Ah! I gràcies pel que realment volies dir...