http://instagram.com/14_puji YouTube

18 de maig del 2012

Volem Pau que sigui justa?


Em repeteixo, ho sé, però ho faig conscientment. Fa quinze dies, la cançó del divendres ja va ser dels Esquirols, que s'estan revelant com uns visionaris. A més, aquesta cançó d'avui ja la vaig posar a La cullerada fa molt temps, quan encara no hi havia cançons dels divendres. En aquella ocasió va ser parlant d'un senyor feudal del que m'agrada molt parlar.

És molta repetició, però veient els esforços inaudits del Conseller d'Economia, el Molt Honorable President i tot el Govern per plaure el senyor feudal amb els seus tributs, tot i el despotisme, la crueltat i el despreci que mostra cap al nostre poble, trobo que aquesta cançó és la més adient per avui.

Tenim un lladre per senyor, i cada cop som més els qui volem una Pau que sigui justa. Sabem que l'haurem de guanyar amb suor. Cada cop tinc més clar que el que ens cal és un joglar que passi pel poble i obri els ulls dels qui, malgrat les evidències, encara no estan convençuts.


  

2 comentaris:

Bb ha dit...

La cantava de petita i sempre m'ha agradat per la melodia i pel to reivindicatiu que a mida que et vas fent gran constates que no és cosa del passat...

Josep ha dit...

D'acord, però el joglar no ha de ser:
Francesc Ribera, Titot.
Feliu Ventura, L'anestesista.
Joel Joan, Egoman.
Obrint Pas, Obrint Nas.

#fentamics