http://instagram.com/14_puji YouTube

26 de gener del 2012

Idiotes


Tothom sap que Espanya, i especialment el País Valencià és un niu de corrupció, i que quan els diners de la construcció fluïen, una part se'n van anar, de forma molt descarada i sense complexos, cap a butxaques que gestionaven diner públic. Tot i aquesta obvietat i notorietat, l'únic cas que ha pogut arribar a ser jutjat és el de la recepció per part de càrrecs públics de quatre regalets a canvi de no sabem molt bé què. Res. Escurrialles.

Durant el judici s'han pogut sentir gravacions de trucades telefòniques en què era més que evident que es parlava d'aquests regals i dels negociets que aquests individus portaven entre mans. Però res. Ni tan sols aquest judici per foteses ha prosperat. El jurat popular ha decidit que són innocents.

El pitjor, però, és que l'enriquiment autèntic, el de quantitats ingents de diner públic que ha anat fraudulentament a mans privades i a omplir les butxaques i les boques de gestors públics a plena llum del dia i amb orgull, també té veredicte. El jurat popular que se celebra cada quatre anys ha decidit per majoria absoluta que vol seguir sent robat, estafat i escarnit.

Davant això, no ens queda altra cosa que acotar el cap i assumir que vivim en un país d'idiotes. I quan un viu en un país d'idiotes només té dues alternatives: o convertir-se en idiota, o marxar-ne.

13 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo el que no entenc és això dels jurats populars. Per què hi ha gent que es passa anys estudiant dret? Al final acaben prenent decisions 9 persones que potser són carnicers, fusters o enginyers de la NASA.

Alyebard ha dit...

Vergonya, cavallers, vergonya!. No has de convertir-te en idiota ni canviar de país. Has de ser exigent en cada pas que faci la teva administració. Tornar-se corcó i no permetre que se'n surtin. Abans que es venguin el país.

Dani R. ha dit...

Si hi ha recurs el tema passa a un jutjat amb jurat professional, no?

El porquet ha dit...

Jo sempre dic una cosa (llegir amb veu de Reixach) cada país té els governants que es mereix.

La resolució del judici, els resultats electorals... doncs posen a cadascú al seu lloc.

I si estem a l'Olimp dels idiotes, doncs ho haurem d'assumir. Vivim, efectivament, en un país d'idiotes, d'estúpids, incrèduls i anormals.

País de fireta.

Josep ha dit...

YES, WE CAMPS!

Joan ha dit...

Que ens prenen per idiotes és més que evident. La justícia també està ja en mans dels corruptes. I olé.

miki ha dit...

Totalment d'acord amb el teu bloc.
Surten gravacions, el tio no paga cap traje, algu els paga i tot... i que surt NO CULPABLE.

Ferran Porta ha dit...

És molt oportuna l'observació de l'Oscar. Amb la intenció de "democratitzar" la justícia, es comet una injustícia sense paliatius. Mai no he entès la necessitat de jurats populars, pel motiu que comenta l'Oscar, i en aquest cas, a més, en un país on Gran Hermano 12+1 té quotes d'audiència com enlloc més, els jurats populars són un risc insuportable.

Puta merda de país.

@Binumante ha dit...

Jo tampoc acabo d’entendre lo dels jurats populars. No entenc els criteris alhora de triar on es fa un Ave,autopista o aeroport. Tampoc entenc com els politics no estan obligats a complir el programa electoral. Com és que l’administrador d’una empresa té una responsabilitat legal que no tenen els administradors públics?Perquè no es castiga Pepe..... Ufff.... Sí, jo també crec que vivim en un país d’ IDIOTES.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

No ens posem tant xul.los que molt em temo que aqui ens passarà el mateix amb Millet i Montull.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb lo de Millet i Montull.... això no treu que la sentencia de camps sigui d'idiotes.

Ferran Porta ha dit...

c.e.t.i.n.a., dubto que cap de nosaltres no pensi, també, en Millet i Montull quan diem que vivim en un país d'idiotes.

Gran Hermano 12+1, segur, també va tenir una bona audiència al nostre país.

miki ha dit...

I una cosa a afegir més, mira vergonya ja es lo de Marta Dominguez, que ja va per endavant que era seguidor seu i per ella hem vaig gastar els cuartos als europeus de Barcelona.
Pero la tia fa trampes o almenys ven, un colaborador seu quant es destapa tot es suicida, multiples gravacions on surt ella, escorcolls que troben coses, i va i com no es fa per procediments legals, tot anulat i ara he de dir que aquesta nnoia es innocent, au venga va...