http://instagram.com/14_puji YouTube

29 de novembre del 2011

Earth in the making


Quan estudiava, recordo tot allò dels processos geològics com una cosa incomprensible no per conceptes, sinó per la dificultat d'ubicar tots aquells moviments en un temps geològic dilatadíssim. En canvi, aquests dies, al Hierro, estem veient la terra movent-se, digerint i creant la seva cara del futur. Estem veient els canvis geològics a càmera ultraràpida.

Perdoneu, però a mi em té fascinat. Terratrèmols, emissions de gasos sulfurosos, erupcions volcàniques submarines, creació d'illes, i ara, piroclastos incandescents surant al mar. Què més ens té preparat el mantell subaquàtic canari? Ah! Sorpresa! El que és segur és que veurem una terra en constant moviment i en constant canvi. Earth in the making.


4 comentaris:

El porquet ha dit...

La Terra ens ensenya que és ella la que, quan li plagui, ens dominarà i ens ensenyarà que res és per a sempre.

DooMMasteR ha dit...

Sí, qualsevol dia tremolarà ben fort o ens enviarà una tempesta ben xula i ens escombrarà. Llavors direm "guaita la terra, tu! "

Aitor ha dit...

Ai sí! He de dir que a mi m'agrada que de quan en quan ens digui "Aquí la que mano sóc jo", com quan el volcà islandès va fer paralitzar mitja Europa!

Núria Planas Torrella ha dit...

Això dels piroclastos incandescents ha de ser maco, maco de veure... Mentre les personetes (formiguetes) anem fent, la terra en fa de les seves (i grosses).