http://instagram.com/14_puji YouTube

6 de juliol del 2011

Enveja


La nostra societat segueix sent masclista. En molts aspectes, ser home és més fàcil que ser dona, i per moltes coses, els homes seguim tenint uns avantatges injustificats. Ara bé, quan arriben aquestes dates en què la caloreta comença a apretar, hi ha una convenció social que afavoreix clarament les dones.

Veig aquests dies les meves companyes de feina amb vestidets lleugers, faldilles curtes o bermudes, ben acompanyades amb les corresponents samarretes de tirants i sandàlies. I jo morint-me de calor amb els pantalons llargs i les sabates tancades. Els cànons de la societat diu que els homes, almenys en feines d'oficina, han d'anar tapats. I el pitjor és que si un dia m'atrevís a presentar-me a la feina amb samarreta de tirants, pantalons curts i sandàlies, no només em miraria tothom malament, sinó que jo mateix, impregnat de prejudicis, em sentiria absolutament avergonyit.

Així que, nenes, a mi que m'agrada portar quanta menys roba al damunt millor, quan ve l'estiu em feu morir d'enveja.

10 comentaris:

El porquet ha dit...

I ja et concentres entre tan tirantet i faldilleta curta? ;p

Txell Salip ha dit...

Idem q El porquet, i ja et pots concentrar??? ;-P

Gerard Agudo ha dit...

Huaries d'anar tot depiladet i aleshores segurament podries anar amb faldilleta i tirnatets

Txisky ha dit...

Corbata també?. Perque si li fan posar corbata ja pot començar a penjar-se de la llum del sostre!.

Sergi ha dit...

He de dir que no tinc aquesta mala sort i que ara mateix estic a l'ordinador de la feina amb pantalons pirata i sabates obertes, no problem. A l'oficina segur que tens aire condicionat, no et queixeis tant i gaudeix d'un dels grans espectacles de la natura, que és l'arribada de la primavera i estiu per les dones!!

zel ha dit...

Xatu! Tu, vols dir que no podries posar unes bermudes i una samarreta, amb unes sandàlies romanes? Prova-ho va, què coi!

Alyebard ha dit...

Antes murta que sencilla: Americana i corbata :D però no m'afecta l'aire condicionat

Barcelona m'enamora ha dit...

Ja tens raó! ;) Jo només de veure-us entrar a l'oficina amb camisa i americana com uns senyorets ja m'agafa calor de cop...després a dins ja és una altra cosa, perquè vosaltres sou els culpables dels aires acondicionats gèlids. I nosaltres tan mones amb sandàlies, faldilla i camiseta de tirants...al Polo Norte!

Dr. Muerte ha dit...

Doncs es fot per ser un xupatintes. Canviï de feina i llestos.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Si treballessis a una obra no tindries aquest problema

Per cert, al Japó, gràcies als talls elèctrics, aquest estiu han permés anar a la feina en mànigues de camisa per estalviar en aire condicionat. Aquí, que ens agrada tant això de la sostenibilitat, bé que podriem seguir el seu exemple.