http://instagram.com/14_puji YouTube

8 de juny del 2011

Ole tú!


La Unió Europea. L'Organisme que se suposa que ha de ser el garant de l'estabilitat i l'equitat a la zona Euro, ha donat uns consells a l'Estat Espanyol per remuntar la crisi. Els grans experts de la Unió han donat unes directrius que, fins i tot jo, que no hi entenc un carall en economia, veig que no s'aguanten per enlloc.

La Unió recomana reduir els imports de cotització per animar la contractació. Per pal·liar aquesta disminució d'ingressos, proposen apujar l'IVA i els impostos dels carburants.

Rebaixar les cotitzacions. Desde que Aznar va fotre mà al superàvit de la caixa única de la Seguretat Social per aconseguir el seu famós "dèficit zero" que els fons que hi ha en aquesta caixa s'han convertit en el cony de la Bernarda, però això seria un altre debat. D'acord. Reduïm les cotitzacions, abaratim el cost de contractació i animem l'empresariat a contractar personal per a que puguin produir més. Ja parlarem de com paguem les pensions a mitjà termini, però d'acord.

I per compensar aquesta pèrdua d'input, ens proposen apujar l'IVA i els impostos dels carburants. Collonut. Collem els més febles un altre cop. Fem que els milers de famílies que no arriben a final de mes traspassin el llindar de la pobresa, i que els altres tants milers que arriben justets, deixin d'arribar-hi. D'acord. Assumim que l'ase dels cops sempre sigui la classe treballadora.

A les empreses els sortirà més barat contractar. Però per a que això segueixi sent així, hauran de pagar poquet a aquests treballadors que contractin, que tot i millorar la seva situació, probablement seguiran dins d'un dels dos grups que parlàvem abans. Aniran justets. Les empreses, amb aquest nou personal contractat, produiran més. I ara, amics europeus, ve la gran pregunta que us hauríeu d'haver fet abans de donar consells gratuïts: qui collons comprarà aquest increment de producció?

Ole tú. Oooooleeee tú!


7 comentaris:

Txell Salip ha dit...

Es vergonyos, Brusseles es podria fotre els putus concells pel cul, juntament amb un bon pepino, cagunlaputajoder!!!!

Estic mt emprenyada per aquesta noticia, els pobres més pobres cada dia i els putus rics es mantenen igual de rics, NO POT SER HOME, AIXÒ NO POT SER!!!!!!

Uffff, ja m'he quedat a gust, que tinguis un bon dia!!!!! ;-D

Txisky ha dit...

A la resta d'Europa, el que li passi a Espanya li importa un pepino!. Bé, cogombre...

Unknown ha dit...

Pregunta: qui collons comprarà aquest increment de producció?

Resposta: EXPORTACIÓ.

I d'on treus que apujar l'IVA perjudica el més pobres?

Unknown ha dit...

Per cert, això d'apujar els impostos és una de les receptes preferides del socialisme, tant que critiquem els neoliberals.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

A mi no em molesta que m'apugin els impostos, el que em molesta és l'ús que se'n fa d'aquests impostos: rescats a la banca, sous milionaris, monarquia, subvencions, esglesia, sobrepeus als consursos públics per que tothom cobri la seva comisssió...

I això no es soluciona retallant els drets dels treballadors. Això es soluciona eliminant a la casta política.

Puji ha dit...

Txell, ja saps, a la teva disposició per desestressar-te quan vulguis.

Txisky, si els han de rescatar ja et dic jo que sí que els importarà un rave.

Oscar, cert, però un país no pot viure només de l'exportació. És evident que si s'apuja l'iva un 2%, qui vulgui comprar un cogombre (per exemple) li costarà més car. I jo no estic en contra dels impostos, sempre que s'evitin els exemples que diu en CETINA. Són necessaris, però quan l'única solució que se'ls acudeix és apujar impostos, és que no anem bé.

CETINA, quan es diu que el sistema s'ha de revisar de dalt a baix, jo penso primer de tot, en aquestes coses que dius.

stratosergio ha dit...

Puji, penso com tu. Però clar, no pretendrem que per sortir de la crisi els poderosos proposin mesures que estrenyin els rics...