http://instagram.com/14_puji YouTube

16 de juny del 2011

Madurant opinions


Ahir vaig anar a passar el dia amb uns bons amics a Mallorca. I just en el dia que jo trio per desconnectar es produeix un dels fets més polèmics que recordo. Un grup de gent va provar d'impedir als diputats del Parlament de Catalunya accedir-hi per debatre els pressupostos.

Malgrat que hi va haver molt de debat 2.0. Més que mai diria jo. Tot i que me'n moria de ganes vaig decidir gaudir del meu dia a les illes i no entrar en la discussió. Va semblar que no tenia opinió, però en tinc. I tant si en tinc. El problema és que tanta escapada illenca m'ha fet acumular una mica de feina, i no vull fer un post a correcuita. Així que puc prometre i prometo per la setmana que ve un post sobre l'assalt a la Ciutadella. Així tinc temps d'assentar i madurar una mica tot el que en penso, que són moltes coses, i de moment no gaire ordenades.

5 comentaris:

Josep ha dit...

Ara podríem dir allò de les opinions i els culs, que tothom en té.

Ferran Porta ha dit...

Madura-ho, madura-ho, però sisplau no oblidis què ens ha dut, com a societat, on som (mode presionando que es gerundio activat ;-)

El porquet ha dit...

Tu assaboreix els bons records d'aquesta estada mallorquina. Tot i que si ets el de la foto ara no sabria dir si t'ha anat bé o no... ;P

Oriol ha dit...

Mentre madures. Felicitar-te pels cinc anys.
Ets com les hemorroides, "te sufro en silencio". :-)

Una abraçada

El Tigre de Palamós

Puji ha dit...

Aicantbilifit! El Tigre ha tornat!