http://instagram.com/14_puji YouTube

12 d’abril del 2011

Hola, soy Coco


Aquests del Cortinglés es van perdre aquell episodi de Barri Sèsam en què Coco ens ensenyava a comptar. Almenys a mi, no em surten vuit dies per enlloc.



6 comentaris:

Xavier Aliaga ha dit...

Jo no sé si han contat malament, però en veure un post amb el títol "Hola, soy Coco", m0he llançat com una fera. Adore eixe personatge.

El porquet ha dit...

Si hom no ha passat tardes senceres veient Barrio Sésamo (ehemmm jo és que ho veia en castellà) no té infantesa i llavors passen desgràcies com les del Tall Anglès.

El meu favorit... el monstruo come-galletas... oooooh. Fins que no vaig ser un adult benplantat no vaig descobrir que no se'n fotia ni una! Que les tirava totes per terra!

Sergi ha dit...

No és cap sorpresa, per aquesta gentussa, quan ens comencem a posar els abrics perquè la tardor avança, ja és primavera, i ens foten l'hivern enlaire.

Josep ha dit...

A vore xiquet, des de quan els publicistes són gent seriosa, culta i racional!?
http://descans.blogspot.com/2009/02/somien-els-publicistes-amb-ovelles.html

Suarix ha dit...

Lamentablement, el meu passat professional m'ajuda a comprendre millor el per què... Resulta que inicialment SÍ erem 8 dies, però a nivell comercial van decidir allargar la durada de l'acció promocional a les seves botiques i com el nom de "8 dies d'or" ja es coneixia, van decidir mantenir-lo.

Dani R. ha dit...

Entre l'1 i el 17 d'abril hi ha 8 dies parells: 2,4,6,8,10,12,14,16

Apa ja ho he dit

"nunca os riais de un friki, algun día podria ser vuestro jefe"·