http://instagram.com/14_puji YouTube

26 d’abril del 2011

Desconnexió

Cinc dies de desconnexió gairebé total. Durant aquests dies he estat capaç d'oblidar per complet la feina, i l'actualitat també. El bungalow del càmping francès on m'estava tenia una tele amb només canals francesos i alemanys i em feia bastanta mandra seguir res amb tant d'esforç en plenes vacances, i tenien wifi, sí, però només al voltant de la recepció, i també feia mandra caminar fins allà per connectar-se (tot i això m'hi vaig apropar un parell de tardes per piular una estona). 

Però mira, arribo avui i em poso al dia, i resulta que tampoc no m'he perdut res. Un Sant Jordi aigualit per la pluja i per les vacances de setmana santa i la proesa de Sergio "mans de fang" Ramos. La família ja em va comentar per telèfon que el poeta de Sevilla havia rebentat la copa del lladre amb un autocar, però em vaig pensar que feien broma.

Així que, després de cinc dies de desconnexió laboral, informativa i tecnològica toca tornar a pencar, toca tornar a la rutina informativa de dictadors àrabs enfollits i desastres nuclears, i per fi, torna a tocar connectar-se al món virtual. Doncs tornem-hi que no ha estat res.

2 comentaris:

El porquet ha dit...

Bentornat! Ep! Que per Sant Jordi, almenys al Cap i Casal va fer un bon solet!

Sergi ha dit...

No t'ho creguis tot, de Sant Jordi aigualit poc, que feia un bon sol i ni vacances ni hòsties, que es queixin si volen, però pel centre de la city no es podia ni caminar.