http://instagram.com/14_puji YouTube

8 de març del 2011

No amb els meus diners

Rebo a casa un fulletó de propaganda electoral dels comicis muncipals. Al dors del paper hi apareixen les fotografies i els breus escrits de l'alcalde Jordi Hereu i del regidor del districte, Francesc Narváez. Tot estaria molt bé, si no fos perquè aquesta propaganda no porta el logo del PSC (perdó, el PSOE), sinó de l'Ajuntament de Barcelona.

Per si això fos poc, el pamflet, que destaca les accions del govern municipal al barri, és ple d'imprecisions i veritats a mitges. Es vanagloria de la recent inauguració d'equipaments que són reivindicació del barri des de fa més de vint anys. Celebra que s'han posat en marxa equipaments que ningú havia demanat, ningú necessitava, i evidentment, ningú fa servir. Es fa ressó de l'àmplia oferta educativa del barri, passant per alt que el curs que ve, més de cent famílies amb fills de tres anys es quedaran sense plaça prop de casa, i de les escoles bressol, millor ni en parlem. Anuncia la propera construcció d'equipaments que ja eren promesa electoral tres campanyes enrera i que, m'ensumo que seguiran sent promeses. 

Per fer-ho tot més proper, hi ha uns apunts històrics del barri, amb al·lusions al fort teixit associatiu, i de com aquest ha caracteritzat sempre el barri, inclosa la foto d'una coneguda impulsora de les associacions. Obviant però, que és gràcies a que les reivindicacions populars els han apretat els cargols continunament que han assolit tot el que presenten, que si no, el barri seguiria sent un cau de mala mort com ho era fa cent anys.

Que el senyor Hereu faci el que cregui convenient, que segueixi amb les seves mentides i mitges veritats, que segueixi fent amics arreu on va, però si us plau, no amb els meus diners.

2 comentaris:

El porquet ha dit...

Ja no hi ha ni una minsa vergonya en la política.

Vénen eleccions, tot s'hi val.

Vaig a "rojar".

Unknown ha dit...

Dels meus diners, l'alcalde del poble paga un berenar a la gent major en eleccions, en nom del seu partit (PP).
Pareix ser que, al moment d'eleccions, tots tenen dret a fer el que siga amb els diners de tots.
Em fa llàstima tenir que veure que estan carregant-se la llibertat...