http://instagram.com/14_puji YouTube

1 de març del 2011

Ens posem d'acord, o què?

El Govern espanyol ens assegura que per mantenir el sistema de pensions és absolutament necessari augmentar l'edat de jubilació fins els 67 anys. Sorprenentment, els sindicats (almenys els majoritaris) hi estan d'acord, i molts partits de l'oposició, inclòs CiU se sumen a l'afirmació i hi donen suport al Congrés.

Passades unes poques setmanes, ahir a la nit a l'Àgora, la Consellera d'Educació ens informa que afavoriran i pagaran els diferencials per a la prejubilació dels mestres als 60 anys.

En què quedem? El poble som una colla de borregos, i acabarem empassant-nos amb patates tot allò que ens diguin, però si us plau, almenys, que es posin d'acord.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Home , claríssim, aquesta gent la prejubilaran.
Son uns sous menys que un govern de dretes no te que pagar (seguira pagant pero ja no contaran com despeses d'educació, sino que de jubilats) i després ja no els substituiran a tots.

Aquest mateix govern, quant manava pujol, als metges de 50 els hi va reduir la jornada a 2 hores, pagant-los-hi una mica menys del que cobraven per fer 8 hores, i amb la inoperancia de clausa de no retorn, quant es va demostrar que no sobraven pas metges, sino que en faltaven, com aquesta gent havia firmat 2 hores, el 95% no va tornar a les 7 hores...

Amb els mestres passarà el mateix, el prejubilarà , no els substituirà tots, l'ensenyament públic s'anirà degradant més... i au i després si vols portar al teu fill a un lloc on no caiguin les parets porta'l a les concertades. Això si , així podran reduir la despesa del govern... que és lo únic que saben prometre, pero no a costa de que...

Josep ha dit...

Et donaré una pista: Funcionaris.

Txell Salip ha dit...

I la culpa la tenen els nostres pares, si en el seu moment ens haguessin obligat a estudiar per ser CONTROLADORS AERIS otro gallo nos cantaria....ves, ves, qui vol estudiar per advocat, metge o administratiu poguent ser CONTROLADOR AÈRI???? :-O

Els nostres politics son miserables, patetics i arcais, perdoneu, però algú ho havia de dir :-P

Petonets guapo!!!!!!!

Unknown ha dit...

Jo em pregunte:
Si no em poden arreglar hui per hui els meus problemes, com s'ho fan per intentar apanyar-me la jubilació? Si és que...Ens fan falta tants canvis (i tantes òsties...)

Salut, company.