http://instagram.com/14_puji YouTube

16 de febrer del 2011

La puta i la ramoneta


No dic res de nou. Els Estats Units són un país hipòcrita i cínic, però mai deixarà de sorprendre'm la barra que tenen de fer ostentació d'aquestes qualitats. Ahir, Hillary Clinton va guanyar una medalla d'or en aquest esport nacional ianqui.

Internet i les xarxes socials han de ser lliures i tothom hi ha de poder dir el que vulgui, i els dictadors totalitaris (als qui, per cert, han donat recolzament durant anys) han d'assumir que el poble parli i decideixi a través de les noves tecnologies que ja en té prou d'ells, i que censurar i tallar drets en aquest sentit és antidemocràtic i molt lleig.

Collonut. D'acord en tot. Clar que el que no diu la Hillary és que això és vàlid mentre el règim totalitari i imperialista desbancat no siguin ells, mentre cap Julian Assange deixi els seus secrets amb el cul enlaire, mentre qui censura i retalla no tingui la legitimitat del poder econòmic que tenen ells, mentre qui munta un escàndol sexual contra l'enemic quan no tenen més mitjans a l'abast sigui l'oncle Sam.

I després es queixen que els àrabs, i bona part de la resta del món els odiï. Però què es pensen? Que els ciutadans de la resta del món estem idiotitzats i aborregats? Doncs sí, senyora Clinton. Ho som bastant, de borregos i idiotes, però ni de bon tros tant com els que tenen dins les seves fronteres.

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Avui la claves, noi. és molt fàcil parlar, i no mirar-se al mirall. La manca d'autocrítica és una mica flagrant. I com vaig llegir ahir en un altre blog, aquesta dona demana a aquests règims totalitaris que facin cas al seu poble, el mateix que van fer ells, i els nostres governants quan fa uns anys clamàvem contra la guerra, i ells erre que erre.

El porquet ha dit...

Puji dixit i punt! No puc afegir res més.

No hi ha res com anar canviant la jaqueta segons d'on bufa el vent.

Gis ha dit...

Ben picat!
De tota manera dins les seves fronteres també hi ha qui té esperit crític, només que són minoria i estan esparcits.
Passa a totes les cases, pero la seva és més gran.

Unknown ha dit...

Són especialistes en exportar coses així...Que no et sorprenga res, home!

maria ha dit...

Són un país jove i encara no s'han equivocat el suficient com per fer autocrítica d'ells mateixos... el que necessiten és que se'ls baixe una miqueta el ego!

Lilly Ockham ha dit...

Em reventa aquest orgull d'ells mateixos i l'ostentació de la democràcia que fan. I a sobre s'atreveixen a publicar Cartes de drets per defensar els drets i les llibertats dels homes!!!!!!! quines llibertats???? les llibertats civils dels homes i el dret natural o les llibertats econòmiques dels empresaris??? Que li preguntin a aquesta quanta pasta li van donar les farmacèutiques per no "socialitzar" la sanitat.

Alyebard ha dit...

Però no us heu adonat que com a Imperi hereu dels britànics fan com ells. Anglaterra no te aliats, te interessos. Molt bona entrada!

stratosergio ha dit...

I no oblidis que els U$A posa els límits a la capacitat nuclear dels altres mentre que és el país amb més caps nuclears i l'ÚNIC que ha fet servir un arma nuclear contra la població.

Heu llegit "1984"? El senyor Orwell va inventar-se el terme "doble pensar" que va molt bé per aquestes coses...