http://instagram.com/14_puji YouTube

30 de novembre del 2010

... i resulta que tenia raó!



La setmana passada, després del partidàs que el Barça va guanyar 8-0 contra l'Almeria, l'amic Gerard (blog|twitter) ens va ensenyar via twitter aquest vídeo de MarcaTV, on el director d'aquest diari (digues-li diari, digues-li tebeo) deia que els equips que juguen contra el Barça es deixen guanyar, li posen fàcil i gairebé deia que ajudaven a empènyer les pilotes cap al gol. Tots ens vam indignar, vam fer sang de la intoxicació mediàtica de la caverna i la bilis que arriba des de Madrid. Tanta mala llet vessada... i resulta que tenia raó!


Això és l'únic al que va saber jugar el Madrid

Foto: Pep Morata a Mundo Deportivo

10 comentaris:

Clidice ha dit...

Em va encantar el Valdès tot ànima enfrontant-se al quillacu aquell :) I la cara del Benzemà "que collons hi foto aquí, a mi m'han abduït" :D Vaja, que no entenc perquè televisen els entrenaments del Barça ^^

Alyebard ha dit...

Molt bo el comentari de la Clidice, semblava un rondo continuu. 1,2,3,4, i 5!

Txisky ha dit...

El Cristiano tampoc anava gaire desencaminat, de fet només es va equivocar de tres gols: "A ver si a nosotros nos meten ocho!".

Montse ha dit...

Xalar varem xalar de valent!
I varem tapar moltes boques de les Espanyes!!

A mi només em va fer pena el nen que va sortir al final, a les entrevistes, vestit del Madrid a coll del seu pare... semblava dir allò de "-Papa, perque sóc del Madrid?"

Joan ha dit...

No veiga als blancs defensant el Mou d'aquella manera. No, no els hi veig. Per alguna cosa serà.

El Netol, avui semblo el Netol.

Neandertal Total ha dit...

¿ I acabarà Sergio Ramos a un psiquiàtric o com a encarregat d'un escorxador ?. Admetem apostes.

Anònim ha dit...

El Sergio Ramos hauria d'acabar fent de qualsevol cosa menys de futbolista. A sobre de ser tan i tan curtet, criminal l'entrada final.
Si els arribem a fotre 8 ja hagués estat apoteòsic. I per poc!

El porquet ha dit...

Hola marquistas... que el bombin a ells i a tota la premsa del règim madridista.

Quin gustet ahir!

Ferran Porta ha dit...

:-))

Sergi ha dit...

Doncs sí, perquè el Madrid en mans del Barça no passa d'equip mitjanet tirant a dolent i impotent. Altres ens ho han posat molt més difícil, jugant amb la poca motivació o el que sigui, però el partit no va tenir cap complicació.

Per cert, solc sentir el vídeoblog de l'Inda perquè sóc de bon menjar i necessito generar molts àcids biliars. Vas sentir el seu 'post' el dia després del partit? Parla de la sanció del Madrid a Europa, per les auto-expulsions. Ni una paraula del ridícul del que segons ells és l'únic candidat a guanyar tots els títols, el nobel, el pulitzer, l'òscar i no sé quantes coses més. Vergonyós. Hauria d'haver sortit a flagel·lar-se públicament.