http://instagram.com/14_puji YouTube

18 de novembre del 2010

El joc de l'Alícia


Gràcies a www.etfelicitofill.cat vaig ser dels pocs "afortunats" de poder jugar al famós joc del PP. El joc en qüestió es deia una cosa així com "El rescate de Alicia Croft", i el contingut, encara que sembli impossible, era encara més lamentable que el títol. I no em refereixo a que una iconeta que volia ser Alícia Sánchez Camacho anés damunt una gavina pepera disparant contra zeppelins amb l'estelada, una boca amb una cremallera (en clara referència a la gran discriminació que pateix el castellà a Catalunya), cues de l'INEM, globus d'impostos o un grup d'immigrants il·legals en paracaigudes, mentre havia de guanyar punts "agafant" rucs catalans acompanyats de toros d'Osborne, plats de butifarra amb seques acompanyats de paelles valencianes i barretines acompanyades de monteres de torero.

Tot això ja ha sortit als mitjans i se n'ha parlat abastament. I sí, és lamentable, però no sorprèn massa, és la mateixa porqueria a la que ja ens tenen acostumats els populars. Al que em referia quan deia que el contingut era lamentable era al propi joc, a la programació flash. Hi ha animacions i jocs en flash que corren per internet que són autèntiques obres d'art. En canvi, el joc de l'Alícia és patètic, fa molta pena.

Jo no tinc ni la més mínima idea de com es programa en flash, i no faria aquesta crítica si el joc l'hagués creat un militant del PP aficionat a la programació en les seves estones lliures, però per les declaracions que ha fet l'Ali, sembla que les Noves Generacions del PP van encarregar el joc a una empresa. Si us plau, que algú digui de quina empresa es tracta. Més que res, per no contractar-la mai.

6 comentaris:

Txisky ha dit...

Nectaris Mobile Marketing

Cornelius ha dit...

Colla de desgraciats! Ni una proposta constructiva, tan sols demagògia i populisme barat.

Joan ha dit...

A saber el que han pagat pel joc. Patètic, tot plegat.

Llesca ha dit...

La silueta del fons representa Montserrat?

Ho trobo tercermundista tot plegat.

Clidice ha dit...

Anava a dir el mateix que Llesca, que no em toqui la muntanya aquesta ... senyora! quilsvaparets! i la fiscalia què? rienderien?

I tens raó, hauríem de saber quina empresa és, que dubto que ho acabi posant al seu historial i encara podríem cometre l'error d'encomanar-los alguna cosa.

Zincpiritione ha dit...

Lo raro és que no hagin fet un lipdub, apallissant immigrants i indepes en viu mentre canten algun d'aquells himnes d'antes de la democràcia!