6 d’octubre de 2010

Nasío pa matá

Quina mania té la gent amb que la independència d'un país s'ha de guanyar per les armes, amb que un Estat no es pot establir sense aldarulls ni sang vessada als carrers. El naixement d'un nou Estat hauria de poder ser tranquil, pacífic i fruit de la voluntat del poble que ostenta la sobirania, però sembla que hi ha qui no ho acaba d'entendre.

Les declaracions de Corbacho d'ahir fan por, perquè revelen que si proposéssim assolir la independència hi hauria violència, però també va quedar clar de quin costat vindria. I mira, dos no es barallen si un no vol. Corbacho té tota la pinta de sargento chusquero, fa declaracions de sargento chusquero i si el deixessin faria coses de sargento chusquero. Menys mal que és Ministre de treball, i no de defensa, sinó ja ens hauria entrat els tancs per la Diagonal. Ui, que no em senti la Chacón, que encara li farà gràcia la idea...

10 comentaris:

Ferran ha dit...

Vaja, veig que me n'hauré d'anar als digitals, a veure què va dir l'estadista...

XeXu ha dit...

La independència es pot assolir fruit de la voluntat d'un poble, aquí està el tema. Si el poble no vol com un sol home, com és el nostre cas, el més probable és que hi hagi batusses.

Alyebard ha dit...

Què es pot esperar d'algú que quan siguem independents no sabrà d'on xuclar mamella.

Clidice ha dit...

A mi això dels tancs ja m'emprenya, perquè els catalans ho van dient pel carrer com si fos possible. Un país que viu amb aquesta por no té el dret, té L'OBLIGACIÓ, de proclamar la seva independència. I la resta del món hauria de reclamar a l'estat español que tregués l'article de la Constitució on ho diu.

Us heu fixat el Corbacho, un senyor que diuen que ni té el COU, que té un aspecte sospitosament semblant al del senyor Camps? vull dir que semblen gastar el mateix sastre.

I què gran l'Ivà!

abogadaenbcn ha dit...

Ja saps que en penso!

Oceans!!!!

Puji ha dit...

Ferran, no cal que t'agafarà l'úlcera.

Xexu, com un sol home no cal. Amb la majoria n'hi ha prou.

Alyebard, no sé què xucla però per mi juga amb la por d'uns i altres.

Clídice, m'agrada molt el teu punt de vista de l'obligació.

Anna, em sembla que tens massa bon concepte de Corbacho. No sé si és índic o austral, però pacífic segur que no.

Ferran ha dit...

Ho he fet. Hmmm... Comparteixo el punt de vista de la Clídice.

Ooommm...

Josep ha dit...

"dos no es barallen si un no vol", però si un vol i l'altre no? Llavors crec que s'anomena genocidi.

C.E.T.I.N.A. ha dit...

Corbacho és la prova de que la mediocritat ha triomfat. Aquest paio amb l'EGB i quatre cursets de formació ha quasi arribat al càrrerc mès alt al que pot aspirar un ciutadà de l'estat espanyol. I no és cap excepció: Carme Chacón, Bibiana Aido,...

España, país de mediocres

Anònim ha dit...

"El naixement d'un nou Estat hauria de poder ser tranquil,
pacífic..."
(Jordi Pujadas)Jo no vull que neixi l'Estat Català tranquil; vull que el seu neixement sigui ple de passió,
és a dir: vull un naixement APASSIONAT PER TOT! I, dius, pacífic també? No voldràs pas dir sense contactes vitals, oi?
No voldràs pas dir: apagat, diluït i amorf. Oi que no? Jo vull Oïr el clam i la fiblada d'un poble que se sap més VIU, fidel i devot que mai! L'Estat Català ha de néixer d'un poble responsable i seriós de cara al passat, i també de cara al futur. Sobretot perquè L'Estat Català no ha dacabar quan nosaltres ja no hi siguem.

Onze de setembre.
INDEPENDÈNCIA!