http://instagram.com/14_puji YouTube

14 de setembre del 2010

La ciutat als meus peus

Dissabte al matí ens vam llevar d'hora i ens vam dirigir al barri barceloní de La Verneda. Des d'allà, vam entrar al parc fluvial de la llera del riu Besòs i vam enfilar amunt fins Santa Coloma. Tot creuant la ciutat, ens vam endinsar en el bosc i vam començar a remuntar la carena.

El punt final va ser el Puig Castellar. És el punt més alt de Santa Coloma, amb 302 metres d'alçada. Al seu cim hi ha les ruïnes d'un poblat ibèric que data dels segles V a IV a.C. El millor del cim són, però, les vistes que proporciona. En un dia clar, com el que vam tenir la sort d'encertar es pot veure Barcelona, fins a Montjuïc i el port, Santa Coloma i Badalona, i per l'altra banda la plana del Vallès, amb el malaguanyat turó de Montcada en primer terme i Sant Llorenç del Munt i Montserrat al fons.

És un recorregut de gairebé vint quilòmetres anada i tornada, que tot i el desnivell no es fa feixuc, perque alterna riu, paisatge urbà, visita cultural i bosc de muntanya mediterrània. Si us agrada caminar és una bona excursió per fer sense necessitat de desplaçar-se de la ciutat. Us la recomano.

Des del riu no semblava que fos tan lluny!

7 comentaris:

Dani R. ha dit...

kamacuuu!!!

Unknown ha dit...

Dius que es veia Montjuïc... vas veure si ja han fotut a terra l'estadi Olímpic? O potser s'estan esperant a que passi la Festa dels Súpers?

Miki ha dit...

Hola per un inútil com jo, en tema d'excursions hem podries redactar una mica mes com fer aquesta excursió, a on haig de baixar del metro, per on haig d'anar per no perdre'm i coses així.

Es que sembla una excursió que esta be, però ja hem veig perdut al mig de santaco.

Alyebard ha dit...

Genial, si es que es tenen coses tan a prop i tan desconegudes!

Candela ha dit...

Ves per on, tan a prop i tan desconegut...

Candela ha dit...

Ostres, he dit el mateix que el comentari anterior. Què original que sòc!!!!

:S

Ferran Porta ha dit...

Pinta molt bé, com per tenir-lo en compte... quan baixi de vacances. Danke Puji.