http://instagram.com/14_puji YouTube

1 de setembre del 2010

Inicis


L'any comença al setembre. Menjar raïms, mamar com desesperats i posar-se els articles de cotilló que piquen al gener és molt entranyable, però no ens enganyem, al setembre és quan comença tot. Des del cole fins el futbol, passant pels col·leccionables tipus Camiones de antaño. Aquest cop se'm fa difícil començar l'any sense haver acabat l'anterior amb unes vacances, però no patiu, que aviat em prendré la revenja.

I any nou vida nova, o més aviat plantilla nova. Des de que vaig encetar La cullerada, fa més de quatre anys, que gairebé no havia tocat la plantilla. I hi havia un motiu: la que tenia m'agradava molt. He estat molts cops temptat de canviar-la, però cap em convencia tant com l'anterior. Calia, però, una canvi d'aires. Així que aquí la teniu. Una plantilla nova, però que no suposa cap canvi dràstic respecte la clàssica.

També han tornat a treballar els empanats que tornen a col·lapsar carrers i vies interurbanes, però els que sembla que no tinguin ganes de començar l'any són les ràdios i les televisions. Si us plau, que tornin ja els titulars als estudis de ràdio i que comencin les noves temporades de les sèries dels USA, que això no hi ha qui ho aguanti.

8 comentaris:

Pons ha dit...

bon any nou!

Txell Salip ha dit...

Pos eso, feliç any nou!!!!!!!!!

Alyebard ha dit...

Bon Any i bona plantilla

Clint ha dit...

portes gallumbus vermells?

Sergi ha dit...

Després de 4 anys ja tocava, no?

Unknown ha dit...

Ara sí que mola la plantilla. Només et falta alguna referència a les teves piulades.

Ferran Porta ha dit...

A mi tamé m'agrada, aquest nou aire "plantiller". I per mi, sense dubte, l'any també comença al setembre (a més, faig anys... al setembre, així que amb més motiu).

Bon any, Puji!

Gerard Agudo ha dit...

millor que la que hi havia bona decissió! jo començaré dilluns des de 0.