http://instagram.com/14_puji YouTube

7 de setembre del 2010

Espectacles

-Joder, Patxi, no damos un poco de pena?
-Tranqui, Iratxe, que los que saldran después son más penosos.

La imatge, ja habitual, dels tres etarres encaputxats i amb les txapel·les és lamentable. En realitat és un espectacle dantesc. Si la caputxa de per sí ja és patètica, amb els dos forats tallats a tisora d'aquelles que fèiem servir al col·le, només hi falta la txapel·la. Si fossin un grup de música es podrien dir "Los Patxis penitentes". Per què en surten tres, si només en parla un? Bé, darrerament una. Si no fos perquè a sota hi ha uns fills de puta que buiden carregadors al cap de la penya, hasta faria riure.

Però tot i l'esperpèntic de l'escena, l'espectacle de què volia parlar no és aquest. L'espectacle indignant i vergonyós és el de després. El de les reaccions polítiques. Aquests cabrons anuncien que, de moment, deixen de matar, i ningú se n'alegra. Tothom surt amb evasives. Tots pensen que no n'hi ha prou. No m'estranya que no estiguin contents. Si els assassins deixen de pelar gent, els aprofitats perden una mina inesgotable d'arguments electoralistes fàcils. Si ETA plega, els partits hauran de començar a pensar arguments polítics de debó, i això, quan has viscut tants anys treient suc de les víctimes, és una autèntica putada.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Bravo!

"Qué cada palo aguante su vela"

Dani R. ha dit...

Està clar que Youtube no ha arribat a ETA. Per que aquí sabem qui son, sino semblaria un acudit aquest video.

stratosergio ha dit...

Plas plas plas!
ETA és un gran negoci, pels extorsionadors i pels polítics (espanyols, que per d'altres ja en tenen a Al-Qaeda).

Joan ha dit...

Què trist que tinguis més raó que un sant!

. ha dit...

per això, precisament, no n'hi ha prou amb una treva.

Miki ha dit...

Home almenys podrien dir, parem i fins que no tornem a sortir a dir lo contrari mantindrem el alto al foc, per que això que han dit vol dir que paren i quant volen i sense avisar i tornaran si no els hi agrada com estan les coses.

Miki ha dit...

Home el que estaria be, es que almenys diguessin que fins que no tornin a fer un comunicat es mantindra el alto el foc per que si no d'aquesta forma, sol saps que l'han parat i que ja es veurà quant els hi dona la gana de tornar-hi, que sol ho sabran quant hagin pelat amb algú.
Encara que malegro almenys d'una part del anunci.

Puji ha dit...

JMC Benvingut a la Cullerada.

JMC i Miki. Val que no tenen cap credibilitat, però almenys la classe política podria demostrar certa esperança per un anunci de pausa a la violència, no? Però cada cop estic més convençut que ETA s-ha convertit en una arma electoral pels partits espanyolistes, i que qualsevol acostament és tabú per a ells.