http://instagram.com/14_puji YouTube

16 de setembre del 2010

El pepinacu

Començava a estar una mica fart d'haver de fer feina, fer posts i mariconejar per internet en general, ancorat al meu estudi sense aire condicionat i passant calor. A més el meu PC de sobretaula havia començat a quedar justet per segons què. Havia arribat l'hora d'agenciar-me un portàtil.

Vaig mirar-me una mica el que hi havia al mercat, tampoc no massa, no us penseu, vaig rebre alguns consells gratuïts d'amics entesos, i finalment, el senyor DELL em va fer la millor oferta. Em van dir que trigaria tres setmanes, però cinc dies després el senyor UPS passava per casa meva a deixar-me el pepinacu des del que, ara mateix, escric aquest post.

Sí, és de color verd. I doncs? De quin color són, si no, els pepinacus?

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Ara entenc el canvi de color del blog, ho vas fer perquè anés a joc amb la nova màquina, perquè ja sabies de quin color seria!

És una bona tria, em sembla que Dell és molt bona marca.

Anònim ha dit...

verde verd, sens dubte! PEPINACO en italià es diu: CITRIOLLO!!

Evita's

Ferran Porta ha dit...

Els amics entesos serveixes per un roto i un descosido. Qui sino em va inspirar a l'hora de comprar-me una tele, abans de l'estiu?

Enhorabona pel pepinacu.

Joan ha dit...

Mai he acabat d'entendre la relació entre la velocitat i el cogombre, però enhorabona pel flamant portàtil, del color que sia.

Dani R. ha dit...

:-D enjoy the cucumber!

Unknown ha dit...

¡Qué cabrón!

Bona compra.