http://instagram.com/14_puji YouTube

30 d’agost del 2010

Noves experiències


Des de que vaig fer divuit anys ( i d'això ja en comença a fer uns quants) mai he fallat a cap cita electoral. Tot i que els polítics galdosos que tenim cada cop em donen més arguments per abstenir-me, mai ho he fet, i sempre he acudit joiós a "la festa de la democràcia". Però mai fins ara m'havia vist en la necessitat d'exercir un dels drets que tenim tots els electors: el vot per correu. Si tal com tots els mitjans apunten, avui, el Molt Honorable decideix que la data de les eleccions catalanes sigui el 24 d'octubre, m'agafarà una mica lluny de casa, i si vull votar, ho hauré de fer per aquest mètode.

No tinc ni idea de com funciona, però per les meves experiències a correus, el meu procés electoral pot convertir-se en una cosa molt divertida i font inesgotable de posts. Si es confirma que ho he de fer així, ja us aniré informant, i si al final es fan en una data en que sigui aquí, potser també acabo votant per correu, perquè, mira, ara m'ha fet gràcia, tu!

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Però no t'oblidis de fer una jornada de reflexió (sense escoltar la tele i la ràdio) abans d'enviar el teu vot...

Alyebard ha dit...

Veuràs com és molt divertit. :D

Txisky ha dit...

Ho he fet un cop i vaig haver d'anar-hi tres cops:
1. Sol·licitar-ho
2. Com no em van trobar a casa, vaig haver d'anar a recollir les paperetes.
3. Votar.

Si va arribar o no, això ja no ho sé

Judit ha dit...

jo no les tinc totes que aquest mètode funcioni... conec dissortades experiències...
sort!

Sergi ha dit...

Si és aquesta data podré votar de la manera habitual, però si les endarrereixen una mica potser ja no. Ja m'estarà bé si ens expliques una mica com funciona això del vot per correu, així estaré al cas que tampoc sé com va.

Zincpiritione ha dit...

El millor de votar per correu és quan reps les paperetes, que te n'envien una de cada partit, no fos cas que volguessis votar el Partido Regionalista Leonés...

No voldria coaccionar-vos, però si repassant les candidatures en veieu una encapçalada per "Núria Feliu i Mestres", feu-me el favor de votar-la! Nem per fenya!

Candela ha dit...

Al final et quedes sense nova experiència...catxis...