http://instagram.com/14_puji YouTube

10 d’agost del 2010

Agostzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Treballar a l'agost té coses bones i coses dolentes. Per una banda, no hi ha ni Déu, no hi ha (gairebé) caps, es pot treballar tranquil, i es poden fer feines que estan pendents des de fa mesos. Però per altra banda, aquestes feines estan pendents des de fa mesos per un motiu: són un penyasso. Això sumat a que fa calor, tothom et refrega que se'n va de vancances i tu no marxaràs fins d'aquí dos mesos, fa que aquest agost, del que només portem deu dies se m'estigui fent llaaaaaaaaaaaaaaaaarg. Hi ha moments en què, si pugués, faria un cop de cap sobre el teclat, com aquest xicot de la foto.

Però no patiu, que quan tots hagueu tornat i ja ni us recordeu del relax d'aquests dies, jo marxaré de vacances tot ensenyant-vos el dit del mig.

ZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

5 comentaris:

Charlie ha dit...

I quan per aquí ja s'hagi incorporat tothom, tu estaras visitant hobbits!!

(so cabró)

Miki ha dit...

Pues jo en tinc una a la meva mateixa taula que després de dinar, fa exactament el que surt a la teva foto.
Be exactament, no recolza el cap sobre una ma i au a dormir, això si, si li venen a preguntar coses durant el dia, sempre diu uy tinc molta feina.

Jo quant porta 5 minuts així, com toca un pel els piiiiip, veure gent dormir d'aquesta manera quant tens feina, de repent faig com si hem costes de surt una cosa que estic pensant i pego un cop a la taula. El tio es desperta amb un ensurt queeee.....

Anònim ha dit...

També treballo tot l'agost i hi trobo més avantatges. S'està més tranquil, hi ha menys gent i tampoc fa tan bon temps. Segur que més d'un deu estar maleïnt les darreres pluges i les que vindran!

Unknown ha dit...

Per si de cas, en aquests precisos moments el que aixeca el dit del mig soc jo. Apa, a currar.

Ferran Porta ha dit...

L'aixecaràs per assenyalar la destinació del vostre viatge d'enguany? ;)