http://instagram.com/14_puji YouTube

30 de juliol del 2010

Toca'm


Estic desesperat. Fa ja tants dies que ho necessito... I et veig, t'oloro, em poso nerviós, els batecs del meu cor són cada cop més ràpids. Et busco amb la mirada, però tu m'evites, i quan ja estic a punt de resignar-me un cop més, els nostres ulls es creuen. El món s'atura, i ansiós, et dic el que desitjo:

Vinga, vinga, vinga, vinga, vinga, vinga, toca'm, nena!!! Que no ho veus que ja no tinc cap por? Ja no tinc por de sentir les teves mans sàvies recorrent-me tot el cos, a més, no te'n recordes que m'ho havies promès? I ara que has començat, ja no en tinc prou amb les teves mans, i vull que em toquis amb aquests llavis molsuts, amb aquest coll esvelt, amb aquests pits generosos, amb aquesta esquena llarga, amb aquest cul rodó.

I quan hagi vist complerts els meus desitjos, em deixaré caure en aquest llit amarat de suor. Quan els nostres cossos estiguin ben relaxats, et diré com m'ha agradat que per fi em toquessis, i que t'ho agrairé per tota l'eternitat.

Però tots dos sabem que aquesta calma durarà molt poc. Perquè de seguida tornarà el neguit, tornarà l'acceleració de les pulsacions, tornarà a créixer el desig, i cridant com un boig t'ho tornaré a demanar:

Vinga, vinga, vinga, vinga, vinga, vinga, toca'm, nena!!! No m'enganyis, que saps molt bé com ho has de fer. No te'n recordes que m'ho havies promès? I tu em tornaràs a tocar, i plegats, tornarem a perdre el món de vista, fins que tornem a caure rendits, i et digui a cau d'orella que vull que em toquis fins que el cel pari la pluja. I així un cop i un altre, fins que les estrelles ens caiguin al damunt.





Foto: Ipso_facta fotolog

4 comentaris:

kpitana ha dit...

mel..m'agradat llegir la lletra abans de escoltarla cançó.

Alyebard ha dit...

Molt bona!

maria ha dit...

Molt suggeridora :)

Abogadaenbcn ha dit...

Un post perfecte. Fogots.