http://instagram.com/14_puji YouTube

5 de juliol del 2010

El PSC no existeix


El PSC és només una franquícia del PSOE, i això ja fa temps que ho sabem. Però que en els moments que estem vivint, que sense cap dubte, són moments claus de la nostra història nacional, haguem de veure la Chacón i tota la plana major dels "socialistes" "catalans" encara rient-li les gràcies a Zapatero i mesurant les paraules una a una per no ofendre el germà gran, m'ha indignat sobremanera.

Per mi, a partir d'ara el PSC no existeix. Quan parli d'ells parlaré del PSOE, perquè si són incapaços de parlar sense demanar permís i defensar el que els toca defensar sense mirar enrera, per mi no existeixen. Si algú em sent parlar del PSOE, i em diu: "home, deus voler dir el PSC, no?", li contestaré: "No, parlo del PSOE, el PSC no existeix".

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Sentir el Montilla fent-li mamades públiques a la Chacón és fastigós.

Alyebard ha dit...

Fora caretes i el dia 10 tots al carrer amb estelades.

Anònim ha dit...

El que hi ha aquí és una simple federació catalana del PSOE. Si en 30 anys, ni amb la LOAPA, s'han oposat a ells, no ho faran mai!

Ferran Porta ha dit...

Una "política de comunicació" en la direcció que indiques en el teu post la segueixo de fa temps. Mai dic PSC, que no sé què és, sino "el PSOE de Catalunya", o senzillament "el PSOE".

Les coses, pel seu nom.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

No vull fer-me pessat però us torno a recordar que el votant tipus del PSC és algú que pensa que encara vota a Felipe (González). No hase falta desir nada más